Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lett pozitív a tesztje...

Kinek lett pozitív a tesztje a nem várt napján?

Figyelt kérdés
Érdemes aznap tesztelni, vagy várjak még? Ma nem kellett volna megjönnie :) ha holnap csinálok akkor már tuti kimutatja?
2013. jún. 25. 11:52
 1/7 Kerria ***** válasza:

érdemes... Nekem az első gyerkőcnél kimutatta, sőt igazság szerint előtte csináltam... (mert már nagyon vártuk). Előtte 3-4 nappal volt, és halványan ugyan, de ott vot a csík. (jah, és nem reggeli vizeletből néztem)

Másodiknál a nemvárt követő második napon teszteltem, és az jóval erősebb lett. (ez sem reggeli vizeletből lett nézve)

Szerintem tesztelj, és drukkolok :)

2013. jún. 25. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy!!!
2013. jún. 25. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
igaz másnap csináltam de halványan ott volt és nem reggeli vizeletből :) nyugodtan csinálj te is de ne ijedj meg ha neg. lehet h csak később fogant! :)
2013. jún. 25. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Most 4-én lesz 1 éve h ezt a tesztet csináltam pont a nemvárt napján. Délutáni pisiből...:) És igazat mutatott 4,5 hónapos a lányom :)

Szóval meg lehet próbálni. :)

Sok sikert hozzá!!!

2013. jún. 25. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Húúúúú ez gyönyörű teszt!!! Gratulálok...ilyet szeretnék én is... :D
2013. jún. 25. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszi szépen aranyos vagy :)

Nyugi biztos ilyen szép lesz :)

2013. jún. 25. 13:12
 7/7 Szandy89 ***** válasza:

Nem várt előtti napon nekem is pozi lett a tesztem!

Azóta 8 hónapos a kisfiam! :)

2013. jún. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!