Ez a hőgörbe mit mutathat? Baba lesz? Vagy menszesz?
Figyelt kérdés
Aki ért hozzá írna nekem? 23 naponta jön meg, ma még mindig csak barna folyás...de nem egyértelmű a hőm nekem...ebből mi lehet??? Még esetleg baba is?
2013. jún. 25. 10:42
1/7 anonim válasza:
A 23 napos ciklus elég rövidecske, én felkeresnék egy nőgyógyászt vagy inkább hormon vizsgálatra mennék. A görbéd alapján akár baba is lehet, de tartok tőle, hogy valami hormon gond is lehet, ami akár a baba megtapadását is akadályozhatja. Mondjuk peteéréskor pont nem voltatok együtt (ha mindent bejelöltél) szóval ha tényleg nem voltatok együtt akkor ebből mensi lesz.
2/7 anonim válasza:
Az biztos, hogy az ovud nem akkor volt amikor behúzta! Hanem 3 nappal előtte!
Várj pár napot és tesztelj újra!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nekem mindig ilyen rövid a ciklusom...van már babám, terhes maradtam így is, nem volt egyszerű, de összejött. semmi hormon gondom nincs, hála istennek. De örülnék ha baba lenne. de majd kiderül. Szép napot!
2013. jún. 25. 11:07
4/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, köszönöm. Sztem is előbb volt, még azt a furcsa fájdalmat is éreztem, sokszor húzott össze a fájás, mintha szétszakadnék. párszor éreztem, és rájöttem több hónap alatt hogy ez az lesz, hogy akkor van pete érés.
2013. jún. 25. 11:09
5/7 anonim válasza:
2. vagyok! Majd írd meg, hogy mi lett belőle! :D
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp!!! Várok még 2 napot, és tesztelek is egyet...hátha :D
2013. jún. 25. 11:35
7/7 anonim válasza:
Ha valójában a 10. ciklusnapodon volt az ovud (és a hő azt mutatja), akkor a 13 napos luteális szakasz abszolút rendben van! Az átlag 14 és a 12-16 napos tekinthető normálisnak! Ma vagy a dpo 16-on, ha holnap reggelre nem lesz pozi teszted, akkor várd a mensit. Lehet hogy nem éltek 3 napig a kisfickók... Csak akkor voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!