Valaki segítene értelmezi a hőgörbémet?
Köszi.
Szerintem 16-17. ciklusnapon lehetett PÉ, hőd azóta szépen fent van, ahhoz képest szerintem tegnapra/mára nem várod. Ha fent marad, és nem esik lejjebb, holnap reggel csinálj még egy tesztet. Szurkolok!
Köszi!
A ciklusaim sajnos nem túl rendszeresek, 24-29 nap között váltakoznak.
Igazából ez az első "igazi" próbálkozós hónap, hőméréssel, ovuteszttel együtt.
És kicsit elkeseredtem,hogy még tegnap sem volt pozitív a teszt...kicsit reményt vesztettem :(
Ezt
Amíg nem jön meg, addig van remény. Ugyan kicsit csökkent a hőd az elmúlt két napban, de még mindig alaphő felett van, szóval no para. Ha meg megjön, új hónap, új remény, bár gondolom ez már sokunknak a könyökén jön ki :)
Szóval tesztelgess bátran reggelente, amíg fent van a hőd és nem jön meg.
Egyértelmű, hogy 16-17-én volt ovud! :D
Várj 2 napot és ha nem jön meg tesztelj újra!
Köszi a választ!
Ma reggel felment a hőm 37 C -ra. A digitális hőmérő, szájban mérve 37,2-t mutatott. Ezek szerint reménykedhetek?? Megpróbálok holnap reggelig várni a teszteléssel...nagyon szeretném,ha sikerülne :)
utolsó, miért hajazna mensire? Felmegy a hő, azt pont nem arra hajaz.
Kérdező, drukkolok, holnap reggel tesztelj. Nekem ma leesett 36.3-ra, meg is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!