Valaki segítene értelmezi a hőgörbémet?
2013. jún. 18. 13:54
21/31 anonim válasza:
Szia. Ilyen "gyönyörű" hőgörbével maradtam babás :) itt szaladgál az udvaron a kiscsajszim :) lassan már 5 éves lesz :)
22/31 anonim válasza:
Nagyon szép a görbéd és drukkolok ezerrel. nekem is ilyen volt a görbém és 18 napig fent is volt a hőm utána 36,8 és 36,7 között mozgott és baba volt. Drukkolok.
23/31 anonim válasza:
Én is had drukkoljak neked!! Gyönyörű görbéd van! Irigyellek! Reggel tesztelj! :)
24/31 A kérdező kommentje:
Ma reggeli hőm 37,0 C.
ÉS: Megcsináltam a tesztet! :)
Elküldöm a képet:
Vélemény? :)
Kicsit haloványnak tartom...nem kellene erősebbnek lennie ennyi idő után???
Boldog vagyok nagyon, de máris aggódom :)
2013. jún. 21. 06:21
25/31 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon köszönöm a drukkokat, és hogy erősítetek!!! :)
2013. jún. 21. 06:21
26/31 anonim válasza:
Mondtam már, hogy irigyellek?? :-)
Gratulálok!
27/31 anonim válasza:
Mondtam, én hogy jó ez a görbe! :D
Gratulálok!
Az erősséggel ne törődj, a lényeg a 2 csík!
Sok boldogságot! :D
28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!!!
Igen, tényleg mondtátok, hogy jó a görbém, de bizonytalan voltam, vagy inkább el sem hittem, hogy ez jó lehet.
Mindenesetre drukkolok mindenkinek, aki hasonlóan hozzám, nagyon várja azt a bizonyos két csíkot!!!!
Én meg bizakodom, hogy rendben lesz minden a folytatásban is:)
2013. jún. 21. 08:44
29/31 anonim válasza:
Nagyon boldog babavárást kívánok!!! :) Remélem egyszer Én is láthatok ilyen szép 2 csíkocskát! :)
30/31 anonim válasza:
tudtam én, hogy jó ez a görbe:) nagyon gratulálok, sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!