Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segítene értelmezi a...

Valaki segítene értelmezi a hőgörbémet?

Figyelt kérdés

[link] Png

Köszönöm a segítséget!

2013. jún. 18. 13:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

mert előtte tartósan esett és vérezget...ez nem baba.Szerintem. Bocs nem akarlak elkeseríteni kérdező ez a véleményem. Ne legyen igazam.

Az hogy ma 37 akármennyi az édeskevés...

2013. jún. 19. 09:22
 12/31 A kérdező kommentje:

Igen, én is örültem, hogy fentebb ment a hőm, mert úgy tudtam éppen leesik, ha megjön.

De az is igaz, hogy mivel volt barnázásom a múlt héten, és a hőm sem volt eléggé fent, nem is reménykedtem, de ma egy kicsit mégis...

Nagyon sajnálom, hogy Neked most nem jött össze, de a következő hónapban újra lehet próbálkozni :P Lehet, hogy együtt próbálkozunk majd :(

2013. jún. 19. 09:28
 13/31 anonim ***** válasza:
A barnázás utalhat beágyazódási vérzésre is! :D
2013. jún. 19. 09:57
 14/31 A kérdező kommentje:

Hát, a próféta szóljon belőled :) Meglátjuk.

Igazából nem tudom, hogy kellene-e már jelentkeznie, de nekem semmi terhességi tünetem nincs. Úgyhogy csak a hőből tudok kiindulni. És reménykedni.

2013. jún. 19. 10:25
 15/31 anonim ***** válasza:
friss linket az elmúlt két napról is:)
2013. jún. 20. 13:44
 16/31 A kérdező kommentje:

[link]

Parancsolj :)

Ma reggel csináltam egy ovutesztet, jóstesztként. A tesztcsíkom sokkal erősebb lett a kontrollcsíknál.

2013. jún. 20. 13:51
 17/31 anonim ***** válasza:
továbbra is fent van hőd, reggel miért nem terhességi tesztet csináltál? Bár nekem furcsa, hogy a T tesztcsík erősebb volt a C-nél. nehogy valami hormonprobléma legyen. Csinál tesztet, ha nem jön meg, menj el orvoshoz.
2013. jún. 20. 13:55
 18/31 A kérdező kommentje:

Nem volt már terhességi tesztem, és még nem akartam venni, mert akkor tuti azt csináltam volna, és ha megint negatív, akkor csak tovább aggódom. Ezt csak kíváncsiságból csináltam.

Ma mindenképp veszek egy terhességi tesztet, és reggel megcsinálom, mert ha nem pozitív, akkor doki kell...

2013. jún. 20. 14:12
 19/31 anonim ***** válasza:
Továbbra is drukkolok, reméljük két csíkos lesz :)
2013. jún. 20. 14:22
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszi! Jelentkezem majd :)
2013. jún. 20. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!