Ha nem rendszeres a menstruációm nehezebb a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2 hónapja próbálkozunk,de még nem sikerült a baba,nagyon szeretnénk már hogy sikerüljön.A menstruációm rendszertelen és félek hogy emiatt nem esek majd teherbe.Emiatt nehezebb a teherbeesés vagy ugyanannyi az esély?2013. jún. 24. 18:34
11/14 anonim válasza:
Azért kezdtem fogamzásgátlót szedni mert rendszertelen volt a menzim, attól szépen beállt. Abbahagytam, megint rendszertelen lett, de 6 hónap múlva terhes voltam. Szerintem ugyanannyi az esély, csak nehezebben lehet kiszámolni a termékeny napokat. Mi anno nem számolgattunk, csak úgy jött...
12/14 anonim válasza:
A fogamzásgátló nem állítja be a menstruációt. Mesterséges, rendszeres vérzést okoz. Az esetleges hormonproblémákat elnyomja, és abbahagyása után ki lehet csikarni az elnyomott hormonokkal egy-egy kósza ovulációt, de az alap problémát nem oldja meg. Ha ez pedig hormonális, baj is lehet utána. 2 évig engem is ilyesmivel próbáltak kezelni :( nem megoldás, csak a probléma kozmetikázása volt, eredmények nélkül.
13/14 A kérdező kommentje:
Értem,hát majd kiderül nekünk is sikerül-e rendszertelen menzesz mellett a baba,ha meg mégsem akkor jön a kivizsgálás,még mondjuk eléggé az elején vagyunk.
2013. jún. 24. 21:40
14/14 anonim válasza:
Miért pont E-vitamin?
Ha rendszertelen a menzesz, nagy eséllyel nincs peteérés. Ha nincs peteérés, nem leszel terhes.
Ki kell deríteni az okot.
A fog.gátló nem megoldás, attól nem lesz rendszeres. Olyankor megvonásos vérzés van, nem igazi menstruáció. Azért rendszeres, mert 21 nap hormon, 7 nap megvonás. Mesterséges ciklus.
Ettől függetlenül bármi lehet, akár teherbe is eshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!