Dec24-én volt meg útoljára menstruáciom, jan21-én kellett volna megjönnie, helyette barna csepp volt mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Hozzá teszem sose voltam még terhes volt már 2lombik beültetésem is ami nem sikerült.2013. jan. 26. 07:16
1/9 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet és meglátod, hogy baba van-e a pocakban! Ha nem baba, és nem jön meg továbbra sem, akkor irány a doki, mert hormonprobléma lehet. De drukkolok, hogy a teszt pozi legyen!
Én is úgy jártam 3 éve, hogy túl voltam egy csomó hormonkezelésen, inszemináción, aztán mikor lemondtam arról, hogy babánk legyen - illetve szüneteltetni kezdtük a projektet - akkor jött össze.
2/9 anonim válasza:
szia, nekem pont így volt, kb azon a napon amikor meg kellett volna jönnie, egy világos barnás csepp...
Még aznap csináltam tesztet és pozitív lett!
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor csinálok tesztet és nagyon remélem ,hogy poz lesz ez lenne a legnagyobb boldogságom:)
2013. jan. 26. 07:37
4/9 anonim válasza:
Csináld meg a tesztet! Én nagyon drukkolok. Majd írd meg, hogy mi lett :-)
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt lombikom és nekem is spontán jött össze igaz 10 év után de elzáródott petevezetővel amiről papírom is van nekünk is csoda volt és nagyon örültünk. Minden megtörténhet és nagyon drukkolok, hogy baba legyen. Írd meg mi van veled.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp megirom mi lett,
2013. jan. 26. 07:57
9/9 anonim válasza:
Hát nem vagyok nőgyógyász, de szerintem rossz lyukat nézhettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!