Barna minimális csepp, csak tamponon, mára nem vártam,
nem is jött, sikerülhetett?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 21:35
1/9 anonim válasza:
Nem lehetetlen, holnap vagy holnap után reggeli elsőből lőj el egy tesztet.
2012. ápr. 23. 21:58
2/9 anonim válasza:
Igen, nekem ez volt a jele. :) No meg a hányás. Mindentől. :) Drukkolok!!!!!
37 hetes km
2012. ápr. 23. 22:39
3/9 anonim válasza:
Sikerülhetett, szurkolok.
Viszont ha nincs vérzésed, ne használj tampont, mert nagyon egészségtelen.
2012. ápr. 23. 23:09
4/9 anonim válasza:
ÚrIsten de együtt érzek veled! Pont ez van nálam is, csak nekem holnap kellene megjönnie. Tegnap óta barnázok. Azt hittem reggelre megjön, de még mindig csak a wc-papír árulkodik.
Sajnos semmi tünetem nincs, így nem is bízom a dologban, de persze titkon reménykedem. Már van egy fiam, vele több tünetem is volt ekkorra. De mindig az jut ilyenkor eszembe, h talán a következő terhességem teljesen más lesz.
Szurkolok neked is!
2012. ápr. 24. 08:18
5/9 anonim válasza:
Tiszta szívből szurkolok neked!
Nekem szombat óta van ez így, de én nagyon várom és aggódok mert nem terveztünk harmadikat . A hőm 36,5 körül van úgyhogy naon remélem , hogy itt nem lesz semmi... :-/
2012. ápr. 24. 08:54
6/9 A kérdező kommentje:
sajna, nekem nem lett baba :-( nektek?
2012. máj. 29. 21:18
7/9 anonim válasza:
Szia! 4es válaszoló vagyok. Természetesen nekem is megjött, azóta már másodszor is. Sajnálom, h neked se sikerült! Én most ebben a hónapban rettentően bízom, több ok miatt is. 2hét múlva kiderül az eredmény. Hú de hosszú 2hét lesz...! Megírom majd az eredményt, ha szertnéd.
2012. jún. 3. 10:32
8/9 A kérdező kommentje:
Lányok!hírt adok magamról.14-re nem vártam,nem is jött meg.tegnap délután teszteltem,és most is.nagy örömmel,és könnyes szemekkel újságolom,h 3 év próbálkozás után,tutira sikerült.tesztek pillanat alatt 2 csíkosak. :-! Viszont most már azért aggódom,h ne legyen semmi gond,és maradjon meg!nagyon boldog vagyok. Remélem ti is célba értek,ha még nem. Drukk mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!