Ki nem várja július elejére?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 13:45
21/29 anonim válasza:
Sziasztok, én is 3.-ára nem várom és én is csináltam tesztet ma reggel, mert elkezdett görcsölni a hasam és ilyen korán sosem szokott, mindig csak a menzesz első napján... Persze, egyelőre negatív, de az ember alig tudja kivárni ezt a pár napot... :)Ami szerintem még jó, hogy egyáltalán nem fájnak a melleim, pedig peteérés után mindig nagyon-nagyon fájnak, alig tudom a melltartót felvenni.. Most meg semmi.. :) Meglátjuk!
22/29 anonim válasza:
Szia utolsó ! :) Az mért jó ha még nem fájnak a melleid? én is 3.ára nem várom..és nekem se fáj :) nem az lenne a jó h fájna?
23/29 Roberta77 válasza:
Sziasztok :-)
Én csütörtökre nem várom
Ma 9.dpo
Tünet:
Fura érzés hüvelyben..olyan mindjárt megjön szerű
Tegnap és ma du.rozsaszin-bézs színű nyák volt a wcpapiron
pisi után
Alszok... Fekszek.... Alszok...
24/29 anonim válasza:
Tegnap kellett volna megjönnie,de nem jött:)))
25/29 anonim válasza:
Sajnos nekem ma megjött. :-( De majd a következő hónap! :-) Kislányom is második hónapban jött össze! Nektek sok sikert csajok!
26/29 anonim válasza:
Sziasztok! Első válaszoló vagyok. Valakinél valami eredmény? Én ma reggel csináltam egy tesztet [link]
Szerintem ez pozitív :D És nagggggggyon boldog vagyok :))). Remélem másnak is sikerült! Ha még nem teszteltetek drukkolok, hogy pozitív legyen :).
27/29 anonim válasza:
Gratulàlok:)nekem 5napja késik de a teszt még mindig negativ:(
28/29 anonim válasza:
Kedves 11-es! Én is épp így jártam. A 12-dik napon pár csepp vér volt a bugyimon.
29/29 anonim válasza:
Igen, ez pozitiv! Gratulálok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!