Ki nem várja július elejére?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 13:45
11/29 anonim válasza:
4 napja, a ciklus 12-dik napján vérfoltos volt a bugyim.
Azóta azon törprengek, ez mit jelenthet, mert nem volt ilyen. Beágyazódáshoz túl korai, az ovulációt pedig érezni szoktam.
12/29 anonim válasza:
Nálam a majdnem megjön érzés....4.ére nem várom.. Szil
13/29 anonim válasza:
Szia Szil! Az már jó jel, hajrá! Nekem semmi érzés, bár amúgy sem szoktam görcsölni vagy ilyesmi. Csak nagyon puffadok és mintha kicsit nőtt volna a cicim. Hátha... 6 körül tesztelek.
14/29 anonim válasza:
6 körül? holnap reggel? :) mikor kéne megjönnie? nekem áprilisba méhen kívülim volt..de akkor is a nemvárt után 10 nappal lett csak az első pozi tesztem..szóval most se sietem el...reménykedek, ez az első próbálkozós hónapunk azóta..kicsit félek, kicsit reménykedek..vegyesek az érzelmeim :) Szil
15/29 anonim válasza:
Kedves utolsó! Sajnálom ami Veled történt, nagyon drukkolok! Nem reggel 6-kor, hanem 6-án. Utolsó menstruációm június 6-án volt és 3-ára nem várom. Az első babámnál már a nem várt napján erős pozitívat teszteltem délutáni vizeletből, szóval ha sikerült szerintem nekem már 6-án kimutatja.
16/29 anonim válasza:
:) igy már értem :) nekem jun 5.e az utolsó menzim..de én még várok majd vele..kiindulva a múltkoriból :) akkor amugy a 2.hónapba összejött. remélem most is hamar lesz, és jó helyre megy a babó :) Szil
17/29 anonim válasza:
Halihó! 8-as válaszoló vagyok.
Tegnap nekem volt pár csepp barna, aztán semmi. Illetve tegnap is és tegnap előtt is folyamatosan szúr, nyilall a méhemnél és a petefészkemnél. Van, hogy akár derékba is átsugárzik... Remélem, ez jó jel. 3.-ára nem várom, remélem, nem is jön! :)
18/29 anonim válasza:
Sziasztok!Én 1.re nagyon nem vàrom,de màr hàrom napja ugy fàjdogàl a hasam mintha meglenne de közben semmi:))nekünk a kishugi lenne:))
19/29 anonim válasza:
Kinél mizu? én már kezdek izgulni ! 3.ára nem várom :)
20/29 anonim válasza:
Én vagyok az egyik, aki 3-ra nem várja. Nagyon izgulok már. Tegnap kíváncsiságból (amúgy totál fölöslegesen) csináltam egy tesztet és persze negatív. Ilyen hamar tuti nem mutatja ki, de a férjem is mondta próbáljuk meg. :-) Nem keseredtem el, tudom hülyeség volt! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!