Menstruáció alatt szex, csak előváladék jutott belém, ugye nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Szex közben csak előváladék jutott belém, mivel elég tapasztalt a srác így nem védekeztünk..Viszont megvolt a menstruációm. (4. napja) Szerintetek teherbe eshettem? Az a baj, hogy nem tudok elmenni semmiképpen se nőgyógyászhoz, hogy eseményutáni tablettát írjon fel..2013. jún. 22. 09:01
11/11 anonim válasza:
Amugy meg nem kell mindenre felulni. Ilyenkor mindig nagyon sok a "sorstars"..... aki pl evek ota probalkozik, es utal teged h te viszont nem akarnad és a tobbi és a tobbi.... és persze vannak akik tenyleg el is hiszik h igy tortent. Sztem nem vagy terhes, mikor teszteltel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!