Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?...

Lehetséges hogy terhes vagyok? 2 hette és 2 napja a baratomal lefekutem és gumival de az elszakat "végére nem érkesztunk"! de ami volt a gumiban "előváladék az mind hat igen hogy ismongyam bennem marat! 1Hette fáj a mellem feeszesek és eressek!

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Biológiából pont úgy állhattál,mint nyelvtanból.Ha nem jön meg,csinálj tesztet.
2012. júl. 24. 15:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Szija. Szerintem 2 het utan nemhiszem, h erezhetsz barmit. Menzeszed mikorra varod?Lehet csak azt erzed.Mindenesetre var 1-1,5 hetet es tesztelj egyet
2012. júl. 24. 15:10
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Óvszerrel akarsz babát?.....pffff
2012. júl. 24. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vicc? Először is, a helyesírásod katasztrófa. Másodszor ha gyereket akartok, akkor minek a gumi? Harmadszor, mit kerestél a nőgyógyásznál, ha még a havid sem késik?
2012. júl. 24. 15:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Ide figyeljetek nem tudom mire jó ez az stílus! Nem magyar vagyok 2 éve élek itt Magyarországon!Nem terveztük a "babát" de ha még is így alakulna én és a barátom szeretnék! Szert mentem orvoshoz mert nem bírtam tovább várni! Normálisan kérdezek és rögtön letámadást kapok vissza hmm..:'(
2012. júl. 24. 15:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz terhes! Amúgy meg ha a kérdést is úgy írtad volna ki, mint a kommented akkor nem cseszegetnének!
2012. júl. 24. 15:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam én is írni! Az utolsó kommented már korrekt, szinte csak 1-2 gépelési hiba van benne. Ellenben a kérdéssel, és az az alatti hozzászólásoddal. Ég és föld a különbség!
2012. júl. 24. 15:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes az utolsó kommentedben alig volt hiba,de a kérdés és az első kommented valami borzalom!

Nem hiszem,hogy terhes vagy,hisz még a menstruációd se késik. Lehet csak az idegesség teszi ezt,nekem is volt már ilyen,késett egy kicsit és meg is jött.

Ezek a tünetek szerintem 1,5 hónaposan jönnének elő,nem most így kb. 2 hetesen.

A teszt is negatív,igaz,hogy nem reggeli vizeletből csináltad!

Ne parázz,ha terhes vagy terhes vagy,ha nem nem :D

2012. júl. 24. 15:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Indiai vagyok 2 éve szöktem el otthonról egyes egyedül I Nem értek szinte semmit ne haragudjatok ha bosszantó vagyok vagy valami csak számomra minden olyan érthetetlen.
2012. júl. 24. 15:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert használom a a helyes írás ellenőrzött a gépemen hogy ne bosszantsalak titeket tovább:( És tanulom a magyart hogy minél helyesebben beszéljek és írjak!
2012. júl. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!