Ti hogy mondtátok el a párotoknak a babát?
Tegnap teszteltem napközben, halvány volt,reggel is teszteltem,akkor már egyértelmű volt, ma délután még egyet és már erős csík volt.
Van valami különleges ötletetek hogy közölhetném a hírt?:)(már alig bírom magamban tartani)
Igazából nem beszéltük meg a baba kérdést.Tudta,hogy szeretnék,azt is közöltem vele,hogy abba hagytam a gyógyszert,nem kéne valahogy máshogy védekezni???Erre a reakciója az volt, hogy 2 hónapja nem védekezünk sehogy!Tehát várható volt a dolog...
ötletem sajnos nincs.Az első gyerekünknél telefonon mondtam el,(de messze dolgozott,így máshogy nem volt rá lehetőség)A másodiknál pedig, ő szólt,hogy csináljak tesztet,mert tuti terhes vagyok :D(kimaradt mensi előtt már rosszul voltam)
Egyébként gratula. :)
Köszönöm.:)
Nemsokára hazaér, a teszt itt van mellettem...elmondjam?vagy inkább készüljek valamivel?Tudja, hogy 3 napja késik...
Igen, az első.:)
kibírtam,magamban tartottam, de mondtam h reggel lesz egy kis feladata..(tesztelünk):)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!