Majus 9-en volt meg utoljara, mi bajom van?
A menstruáció késésének az oka a testi problémákon túl lehet a túlzott vágy a kisbaba után. Ez még terhességi tüneteket is okozhat, a reggeli rosszulléteken túl egészen a has növekedéséig. Ezt hívják álterhességnek.
Szerintem nyugodj meg, ne aggódj azon, hogy valami bajod lenne.
Nekem az első teherbeesésemmel semmi bajom nem volt, ahogy elhatároztuk, hogy szeretnénk kisbabát, az első alkalommal összejött. Azt hittem, ez ennyire egyszerűen megy, de akkor lepődtünk meg, amikor szerettünk volna kistesót. Arra nálunk is több, mint 3 évet kellett várni, hiába volt hőmérőzés, középidő, bármi. Miután elfogadtam, hogy "ez van", és már nem akartam görcsösen, azonnal sikerült, és ikrek lettek.
Azt tapasztaltam - védőnő vagyok -, hogy sok fiatal párnál a görcsös vágy egy új családtag után megakadályozza a teherbeesést. Próbálj meg a pillanatnak élni, tenni a dolgod nap, mint nap, és ne ez legyen a központi téma. Ha elmentek nyaralni, ahol úgy lehettek kettesben, hogy csak egymás társaságát élvezitek, és nem a cél, hanem a pillanat öröme a fontos, meglátod, magától fog sikerülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!