Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, akinek úgy történik...

Van olyan, akinek úgy történik a peteérése és a tüszőrepedése, hogy nincs hirtelen hőmérséklet esés, és nem is ugrik meg utána a hője?

Figyelt kérdés
Mert talán én pont ilyen vagyok....rendszeres a ciklusom,lehet azért nem esek teherbe,mert csak a hőt figyeltem annyira,és esetleg nekem úgy történik az ovu,hogy semmi változás a hőgörbémen...:(
2009. okt. 12. 12:32
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Hm, szépen megy fel a höd, szerintem akkor hajnalban volt a tüszörepedésed :) azért volt annyi a höd! Nem, nem szokott ilyen hosszu lenni, fogalmam sincs miért lett ez most ennyi!Jojo, az ovuhoz képest hamar, de mivel nem volt jo a hömérö/gondolom én/ azt hittem hamarabb is volt egy peteérés! :) de ezek szerint nem! :) Bàr most kicsit stresszben vagyok/joban/ :) lehet az is bekavart! Na hàt én se vagyok nagy szakértö azért! :) Mit érzek? Ovu ota érzem a méhem, este fele émelygek, ma még nyilalt is picit a méhem, nem tudom miért! Ennyi, a haspuffadàs 2 napig volt! Szoval passz, hogy mi van! Majd egy hét mulva kiderül!:)
2009. okt. 15. 10:44
 42/51 A kérdező kommentje:

Igen ez a legrosszabb időszak a cíklusban amikor az ember ovu után van és nem tud mit csinálni csak várni a nem-vártig...mert ha megjön akkor már mindegy új hónap új remény de addíg idegörlő ez a várakozás.Én nem tudom mi lett velem,a két gyerekemnél nem figyeltem semmit csak úgy voltam magamnak,szexeltünk csak úgy,semmi trükk csak azt vettem észre hogy kimaradt a mensi és hopp pozi teszt...most meg teljesen be vagyok zakkanva.na erről kéne leállni tudom,de nem megy az olyan könnyen:(

szerinted beírjam a 37 es hőmet vagy maradjon ez?

2009. okt. 15. 12:57
 43/51 anonim ***** válasza:

A fene se tudja, én is felkeltem fél 5kor meg mértem, akkor volt 36.7 vissza feküdtem, de màr nem aludtam, /akkor csini a teszt is/ lehet azért nem birtam, mikor a rendes idöben mértem 36.6 volt, én az elsöt irtam be, az szimpibb volt :) szerintem ha reggel megméred és akkor is 37 körül lesz, ird àt! :)

Mi se készültünk az elsöre csak ugy jött, azota semmi, bàr ha azt nézzük, jul.ota, dec.ben lettem terhes, szoval nekem se kéne ezen izgulnom, majd csak sikerül! :)

2009. okt. 15. 13:27
 44/51 anonim ***** válasza:
Szia! Mi ujság ma veled? Nekem 36.8! Délutántól nem leszek hétfőig, majd akkor rád nézek mizujs van! Szép hétvégét! :)
2009. okt. 16. 08:00
 45/51 A kérdező kommentje:
Szia Csajéé! Nos nekem ugyan úgy 36,8 a hőm,semmit nem érzek,tegnap már nem volt merszem szegény páromat kínozni,úgyhogy kimaradt a szex:) a ciklus.hu hétfőre húzta be így utólag az ovu napját,a teszt szerdán volt pozitív de tök mindegy mert egész héten nyomtuk az ágyat:) tudom valaki azt írja hogy nem jó minden nap szexelni mert romlik a sperma de viszont valaki meg így lett terhes hogy minden nap együtt voltak,mert így minden nap volt lesben kiskatona apetevezetékben:) na majd meglátjuk.amíg vagy írogathatnánk:)
2009. okt. 16. 08:44
 46/51 anonim ***** válasza:
Pont nem rég olvastam egy kutatásrol, épp hogy a minden napi szextől javul a minőségük, nem romlik! :) A ciklus.hu, mindig 2 nappal a tényleges ovu elött huzza be, ahogy megfigyeltem :D Ok, irkálhatunk!:)
2009. okt. 16. 08:51
 47/51 A kérdező kommentje:
na akkor van remény:) érdekes múlt hónapban így a 17 cn-en már 37 felett volt a hőm most meg tartja ezt a 36,8 at.lehet teljesen lényegtelen de érdekes.Vagy ahány cíklus annyi hő?
2009. okt. 16. 09:29
 48/51 anonim ***** válasza:
[link] megkerestem neked a cikket :)
2009. okt. 16. 09:31
 49/51 anonim ***** válasza:
Jaja, az enyém is olyanokat produkált hogy csak lestem :) Van msned? Írkáljunk már azon, már unom ezt a lapozgatást :) Ha jó, megirom a cimedre az msn cimem, látom neked be van kapcsolva az email!
2009. okt. 16. 09:34
 50/51 anonim ***** válasza:

A peteérés a menszesz tájékán kezdődik, és hosszabb folyamat. A tüszőrepedés az, amikor a megérett pete kiszabadul a tüszőből. A visszamaradó tüsző azonnal progeszteront kezd el termelni, ez az, ami felnyomja a hőt. Tehát a megemelkedett hőből tudhatod, hogy volt tüszőrepedésed.

Ha volt tüszőrepedésed, akkor volt peteérésed is. Viszont ha volt peteérésed, abból még nem garantált a tüszőrepedés, hiszen nem mindenkinek és nem minden ciklusban reped meg a tüsző, hogy kiszabaduljon belőle az érett pete.

Ez egy régebbi kérdésemre kapott válasz!

2009. okt. 16. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!