Van olyan, akinek úgy történik a peteérése és a
tüszőrepedése, hogy nincs hirtelen hőmérséklet esés,
és nem is ugrik meg utána a hője?
21/51 A kérdező kommentje:
Helló,érzem a petefészkem de nem az a hasszúrka mint sokan írják,hanem olyan lüktetgetés,néha beleszúrás-féle:) A hőm most épp 37,2...na tessék hajnalban csak 36,6 volt most így felszaladt.Remélem ez jó jel és tényleg reggelre megreped a tüsző.Jól van na akkor action ma is lesz(nem mintha bármelyik nap kihagynám...ááá kizárt hogy én kihagyjam a szexet :)) ) Szóval neked is megy fel a hőd,hmmm talán eggyütt esünk teherbe,és szép júliusi babánk lesz:)
22/51 A kérdező kommentje:
Szép jó reggelt! Ma hajnalban a hőm 36,6-on maradt,nem ment feljebb viszont nem is esett vissza.Mi mindent beleadtunk tegnap(is) :) Most mértem ismét a hőmet most már 37,3 ra felment,érzem is a hőhullámot,nem értem az ébredési miért alacsonyabb,de remélem semmi rosszat nem jelent.Hogy vagy?
Szia, nekem 36.8 volt ma reggel! :) Remélem nem is esik vissza, màr erösen gondolkozom egy teszten, mert pàr napja este hànyinger, émelygés, a hasam alja is feszül, bàr görbe szerint nem kellene semmit éreznem még, de a làzméröm nem volt 100%os az elsö idökben, ugy hogy nem tudom most mi van! :)
2009. okt. 14. 08:43
24/51 A kérdező kommentje:
Mikor kéne neked nem megjönnie? Csak mert gondolkodsz a tesztcsinálásson?Szerintem várj vele még,múlt hónapban nekem az volt,hogy hányinger,hánytam is,hőhullámok,vasíz a számban,nem lehetett hozzáérni a hasamhoz,szédelegtem,fájtak a melleim...és mégis megjött az a fránya mensi:( A tesztek nem hazudtak csináltam vagy négyet és mind negatív lett,én meg a teszteket szidtam,és megjött....De ha már most lenne neked esedékes a mensi,és nem bírsz magaddal,akkor csinálj,szerintem jobb a biztos rossz,mint a bizonytalanság.Ma is csináltam egy ovutesztet de az már épphogy rózsaszínes vonalat adott a tegnapi szép,erős csík volt,úgyhogy jól tettük apával,hogy ment a buli este:) Figyu,hajnalban mértem 36,6 hőt utána egy órával már 37 felett volt,ez mitől van? Vagy tök mindegy csak maradjon fenn a hő?
Na hàt ez az amit nem tudok! Màr ilyenkor leszokott esni a höm, de ha a 26.napot nézzük még jo vagyok; de mi van ha elötte is volt egy tüszörepedésem?!!!Ügyesek vagytok, drukkolok hogy sikerüljön! Napközben mindenkinek feljebb megy 0.5fokot àltalàban, az nem baj!:)
2009. okt. 14. 09:28
26/51 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot én is szorítok neked,hogy úgy sikerüljön ez a hónap,ahogyan szeretnéd:)
Szerintem mindenképpen várd meg az esedékes mensid első napját,vagy még egy picit tovább is várhatsz,és akkor teszelj.Nekem mindkét gyerekemnél a kimaradt mensi utáni 10 dik napon lett HALVÁNY pozi a teszt!!!! Képzeld el,és csináltam rengeteget,mind negatívok lettek,sík ideg voltam,gondoltam még egy utolsót tesztelek,ha az is nega megyek az orvoshoz,mert tuti rákom van vagy ilyesmi,és az már pozi lett,bár ahogy mutattam a páromnak meg a dokinak a tesztet,azoknak majd kifolyt a szemük,olyan erősen kellett nézni a tesztet hogy lásd a pozit,de terhes voltam:)
hihihi :D jo, jo, én vàrhatok, de elvileg ma van a nem vàrt napja! Gyakorlatilag meg a fene se tudja! :) a tavalyi terhességemet se tudom, hogy mikor és hogy maradt ki, akkor még nem figyeltem a menszit, csak egyszer fura volt hogy még nem jött meg, pàrom meg szolt hogy anya olyan szép vagy, :D hmmm, az lezavartam egy tesztért, erös pozitiv volt este! :) jo érzés volt,sirtunk örömünkben, utànna meg jött a rémàlom! :( de hàt ez van!
2009. okt. 14. 09:59
28/51 A kérdező kommentje:
Lehet már görcsölősnek nézel,de akkor is ezen morfondírozom,hogy oké pozitív lett az ovu teszt,ez ugye a közeledő tüszőrepit mutatja ami elvileg 24 óra múlva kéne megtörténnie,de mi van ha ugyan pozi volt a teszt mégsincs tüszőrepedésem????hülye vagyok tudom,hiszen felment a hőm,de akkor is mi van HA??
Milyen rémálom????ne idegesíts mi történt a pozi teszted után???
Miért ne lenne, akkor nem lenne rendszeres a menszid se! Tee! Ne agyalj màr hülyeségeken! Na!!! :) Hm... olvasod is amit irkàlok én itt neked? :p Tegnap irtam hogy elhalt a baba! :(
2009. okt. 14. 10:28
30/51 A kérdező kommentje:
Jó nem agyalok,és tudom,írtad de részletesen nem.Mi volt a baj,és tisztelt neked mert így tudsz róla írni,én nem tudom mit tennék ha elvetélnék...öngyilkos lennék vagy nem is tudom....
Kapcsolódó kérdések: