Van olyan, akinek úgy történik a peteérése és a
tüszőrepedése, hogy nincs hirtelen hőmérséklet esés,
és nem is ugrik meg utána a hője?
Hmmm, pàr honapja még nem tudtam rola igy beszélni, söt! Nagy szerencsém van a férjemmel és a csalàdommal 200%osan mellettem voltak! Hàt a baj mi volt azt passzolom! 1. pozitiv teszt, 2. elmeséltem a melohelyen s valamelyik jo akarom szolt a fönöknek, az meg kirugott mielött papirom lett volna/stressz/ 3.dokinàl, felnyult jol meg nyomkodott terhes pfff, tudtommal kézzel nem lehet kismamàt vizsgàlni, utànna addig addig, mig a 6hetes uh kimaradt 12re akartak küldeni, de a 10. héten elkezdem vérezni, mint kiderült a szex miatt meg sérült a hüvelyfal, de gondolta a doki ha màr ott vagyok meg uh.z, és akkor jött derült ki... :( Szoval, stressz, vizsgàlat vagy egyszerü hormon probléma ki tudja!
2009. okt. 14. 11:05
32/51 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mit írhatnék,hogy annyira megsérült volna a hüvelyfalad az szerintem kizárt mert lehet erős egy szex de attól nem fogsz elvetélni az biztos.Hogy a doki milyen mocsok módon nyúlkálgat azt tudom én is egyáltalán nem érdekli őket hogy pici terheség van a mamában csakazértis úgy megvizsgál,mintha élvezné a nyomorult....ettől elképzelhető,hogy megsértette a belső méhszájat is és bacik kerültek be.Hogy hormonális probléma?Hát kromoszómaösszeférhetetlenségről tudok meg génhibás spermáról,ami ugyan egyesül a petesejttel,meg is tapad de a szervezet időben felismeri a beteg embriót és kilöki.Vag yesetleg mikor beágyazódott akkor szép vastag méhnyálkahártyád lehetett amibe be tudott fészkelődni a sejtcsoport,aztán ahogy nőtt a "baba" úgy vékonyodott a nyálkahártya és végül levált az embrió.Ilyen is történt már.
Nekem hál istennek még nem volt vetélésem,a két gyerkőccel egy év alatt estem teherbe szép terhesség,könnyű szülés,most próbálnánk a harmadikat összehozni most figyelgetem csak ezt az oldalt,a hőmet se mértem soha csak most,ovu tesztet se ismertem,és néha megijedek olyan sztorikat olvasok errefele!Mindíg arra gondolok,hogy ugye én nem vagyok meddő mint itt sokan? Aztán lenyugszom mert szültem már csak nem vagyok meddő és rendes a ciklusom is:)
Na ezért nem olvasom én a sztorikat, a szivbajt hozzàk az emberre :) persze nekik szörnyü, s csak tanàcsot tudnak adni, de nem mindenki egyforma! Anya volt egyszer egy tenyér elemzönél, neki rolam 2at mondott, mikor én voltam nekem azt mondta hogy 3 lehet, na egy màr meg volt, szoval a màsik kettö tuti sikerül! :) ugy hogy nem aggodom! :) csak ez a bizonytalansàg menszi nem menszi ààààààààà kikészit egyszer :D
2009. okt. 14. 12:39
34/51 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy szinte ugyan olyan kérdést mint az enyém,ovu teszttel kapcsolatban és az egyik válaszoló azt írta rá,hogy attól hogy pozi volt az ovu teszt még nem biztos,hogy van tüszőrepedés is:( na ettől megint ideges lettem,pedíg az elöbb beszéltük,hogy nincs semmi idegeskedés...szóval mi van ha nincs tüszőrepedésem???
[link]
Ne bosszants, van 2 szép egészséges gyermeked, rendszeres a ciklusod, miért ne lenne tüszörepedésed? Hmm?
2009. okt. 14. 13:56
36/51 A kérdező kommentje:
Jól van nem bosszantalak de ha ebben a hónapban is megjön....akkor utána én befejeztem nincs tesztelés nincs hőmérőzés,semmi,mert ettől be lehet golyózni!A görbémet azért holnap reggel megmutatom neked,és írjunk ám egymásnak,hogy miz újs:)most is 37,4 a hőm:s remélem reggel is ennyi lesz:)
Nyugi màr, nekem most este 37.3 volt, ok reggel egyeztetünk! :) én is begolyozok a hömérötöl, de igy legalàbb tudom ha valami nem stimm és esetleg a dokihoz kéne menni, akkor màr tudom vinni a 3havi görbét! De szerintem nincs gond, majd kiderül! Jo éjszakàt! :)
2009. okt. 14. 19:55
Jo reggelt! :)
[link]
Ez a mai àllàs :( de még bizakodok :) vàrok egy hetet és ujra tesztelek! :) Nàlad mizu?
2009. okt. 15. 07:37
39/51 A kérdező kommentje:
Szia jó reggelt! A mai görbém:
[link] biztató nem? de ez elég érdekes hajnalban a szokott mérési időm elött felkeltem pisilni megmértem akkor 37,1 volt a hőm,aztán visszafeküdtem és rendes időben újra megmértem akkor volt 36,8 én ezt írtam be a görbére.Vagy a másikat kellett volna?
40/51 A kérdező kommentje:
Néztem a görbédet,te neked ilyen hosszú ciklusaid vannak? Meg szerintem korán néztél terhességi tesztet beírtad mikor ovuláltál,ahhoz számítva nem telt még el az a 14-17 nap,mikor is beágyazódna nem? nem okoskodok csak leírtam amit gondolok.De te jobban tudod hiszen nekem is te segítesz:) Amúgy hogy vagy? érzel valamit?
Kapcsolódó kérdések: