Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, akinek úgy történik...

Van olyan, akinek úgy történik a peteérése és a tüszőrepedése, hogy nincs hirtelen hőmérséklet esés, és nem is ugrik meg utána a hője?

Figyelt kérdés
Mert talán én pont ilyen vagyok....rendszeres a ciklusom,lehet azért nem esek teherbe,mert csak a hőt figyeltem annyira,és esetleg nekem úgy történik az ovu,hogy semmi változás a hőgörbémen...:(
2009. okt. 12. 12:32
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Szia,mai hőm 36,6-ra felment.Tegnap is akcióztunk apával:) De viszont az érdekes,hogy tegnap délután csináltam egy Gabriel ovu tesztet de negatív lett...na most akkor mi van?
2009. okt. 13. 09:56
 12/51 A kérdező kommentje:
Itt a mai állás: [link]
2009. okt. 13. 10:08
 13/51 anonim ***** válasza:
Szerintem a napokban lesz :) ma és holnap igyàl cickàt "reggel" :) minnél elöbb, este meg palàstfüvet! Ha holnap is feljebb megy a hö akkor csak palàsrfüvet!:)
2009. okt. 13. 10:29
 14/51 A kérdező kommentje:
Köszi! Még van 4 db ovutesztem,mior csináljam szerinted? ma-holnap-holnapután és után? grrrr már idegesít az egész,nem akarok görcsölni,de valahogy mégis mindíg ezeken jár az eszem.
2009. okt. 13. 10:51
 15/51 anonim ***** válasza:
Igen szerintem ugy jo lesz! :) Ne izgulj én is görcsölök màr fél éve :( de hàt ez van, ugyis akkor jön amiko ö akar, mi meg izguljunk :) Nekem elsö hasznàlatnàl pozitiv lett az ovu, 2 nap mulva is 2csikos volt de akkor halvànyabb a teszt mint a controllcssik, azt se tudom miért volt, azota nem csinàltam!
2009. okt. 13. 10:59
 16/51 A kérdező kommentje:
Talán az első tesztelésed volt a tüszőrepid napja nem?A második,halványabb pozi már nem pozi(a tesztre ez van írva) De ki tudja...lehet akkor fogunk teherbe esni amikor már kukába dobtuk a teszteket a teákat a hőmérőt:)Egyébként már van két csodaszép gyermekem ez a harmadik kistestvér meg ilyen nehezen akar jönni:(és rengeteg pénzem elmegy a tesztekre éd hiábavaló.Nem tudom te hogy vagy ezzel?Tényleg,neked van görbéd?
2009. okt. 13. 11:07
 17/51 anonim ***** válasza:

itt a görbém: [link]

Igen az màr negativ volt a màsodik, azt tudom, csak hogy miért maradt 2 csikos?! na mindegy! :) tul sok pénzt még nem öltem bele, nekem a 2. probàlkozàs, az elsö febr.ban a 6. héten elhalt sajnos, amit a 10. héten vettek észre :-/, ö spontàn jött össze :( ezért is iszom a teàkat, bàr kitudja mi a baj volt, doki semmit nem mondott!

2009. okt. 13. 11:15
 18/51 A kérdező kommentje:
Szia,csináltam az elöbb másik ovutesztet,a csík majdnem olyan sötét mint a controll csík:) ez már jó és este húzzunk bele vagy még erősödnie kell a csíknak és holnap legyen lamour? :) (csináljak holnap is egyet,vagy elég ez a mai)
2009. okt. 13. 15:06
 19/51 anonim ***** válasza:
61%

Cicàm, ma is holnap is lamour azt kész! :D

Most mennyi a höd, ma kiviböl 3.mérem és megy feljebb, pedig itt ülök majdnem egész nap! Délelött megcsinàltam a dolgaimat!

2009. okt. 13. 15:09
 20/51 anonim ***** válasza:
Ha ma lamour és reggel ovu akkor pont jo lesz! :) Petefészked érzed?
2009. okt. 13. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!