Segitség! A párom nem akar babát! Mit tegyek?
Hogyan vegyem rá a páromat, a babára?
Valahogy megoldani, hogy ő is akarjon babát. Teljesen elvagyok keseredve. :( én nagyon szeretném...
az én párom is 31, én 28, és egyikünk sem akar babát. 22 évesen főleg nem akarnék, bár ez biztos az én hülyeségem. Na nem a bulizás miatt, abból már kinőttem. Egyszerűen nem érzem, hogy attól lennék teljes ember, ha lenne egy gyerekem. Amíg lehet, élvezze az ember a párjával CSAK kettesben töltött időt - szerintem. 31 évesen egyébként manapság a férfiak még "fiatalnak" számítanak. A párom jól keres, építi a karrierjét, hétvégén velem és a barátaival nyugalomban pihen. Valószínűleg a te párodnak sem hiányzik még az, hogy gyökerestül felforgassa az életét egy baba.
Rávenni meg nem tudod, ha nem akarja, felesleges erőltetni, mert mint írtad, kiabálni fog, és előbb-utóbb ő teszi ki a te szűrödet. Vagy fogadd el, vagy hagyd el, de én mondjuk ennyi idősen mint te, nem rohannék ennyire előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!