Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitség! A párom nem akar...

Segitség! A párom nem akar babát! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hogyan vegyem rá a páromat, a babára?

Valahogy megoldani, hogy ő is akarjon babát. Teljesen elvagyok keseredve. :( én nagyon szeretném...

2013. jún. 19. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem egyáltalán nem. 30 körül azért alegtöbb pasiban már felmerül a családalapitás gondolata. Én 29 vagyok, sok hasonló korú barátunk van, egy-kettő van aki bulizós a többi már kinötte. Pedig régen heti 3-4 napot buliztak a legtöbben.Mindnehol a családalapitás már a téma. Manapság már csak átmegyünk egymáshoz vagy beülünk egy étterembe stb.
2013. jún. 19. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős a szituáció!Most 33 éves vagyok és 3 éve kinlódunk hogy legyen...mindig volt kifogás,persze nem haragszom érte,mert szép életünk van és volt.Egy nap arra állitott haza hogy legyen babánk,és akkor én voltam a legboldogabb a világon.Csak az élet úgy gondolta hogy megtréfál minket,úgyhogy 3 év 5 hónap telt el azóta.Próbálj vele erről szépen beszélni,én nem tettem,talán majd átgondolja ő is.
2013. jún. 19. 19:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Vele nem lehet beszélni. Kiejtem a baba szót, és lekiabálja a fejem :( belefáradtam :( feladom.. Valahogy majd, csak túl lépek a baba akaráson
2013. jún. 19. 19:43
 14/16 sarah23 ***** válasza:
17%
Ugyanennyi idösek vagyunk mi ti!És nálunk ő nagyon akarja rajta is vagyunk a témán:)jah és albiban lakunk 1 fizubol:)
2013. jún. 19. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem halkan beszélt,megértelek,együttérzek...tudom miről beszélsz,viszont valóban 31 évesen már komolyabb is lehetne,a férjem amikor nem akarta 26 éves volt...azért talán az érthetőbb.Remélem alakul a helyzet és ha boldog vagy vele és szereted akkor légy türelemmel,hála az égnek fiatal vagy és van időd! Nagyon sok boldogságot kívánok! :)
2013. jún. 19. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

az én párom is 31, én 28, és egyikünk sem akar babát. 22 évesen főleg nem akarnék, bár ez biztos az én hülyeségem. Na nem a bulizás miatt, abból már kinőttem. Egyszerűen nem érzem, hogy attól lennék teljes ember, ha lenne egy gyerekem. Amíg lehet, élvezze az ember a párjával CSAK kettesben töltött időt - szerintem. 31 évesen egyébként manapság a férfiak még "fiatalnak" számítanak. A párom jól keres, építi a karrierjét, hétvégén velem és a barátaival nyugalomban pihen. Valószínűleg a te párodnak sem hiányzik még az, hogy gyökerestül felforgassa az életét egy baba.

Rávenni meg nem tudod, ha nem akarja, felesleges erőltetni, mert mint írtad, kiabálni fog, és előbb-utóbb ő teszi ki a te szűrödet. Vagy fogadd el, vagy hagyd el, de én mondjuk ennyi idősen mint te, nem rohannék ennyire előre.

2013. jún. 20. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!