Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitség! A párom nem akar...

Segitség! A párom nem akar babát! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hogyan vegyem rá a páromat, a babára?

Valahogy megoldani, hogy ő is akarjon babát. Teljesen elvagyok keseredve. :( én nagyon szeretném...

2013. jún. 19. 14:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ráeröltetni senkire nem lehet. Az ilyet épp ezért a kapcsolat elején kéne tisztázni. Én hagytam ott ilyen miatt nagy szerelmet.
2013. jún. 19. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
Nézzetek filmeket ahol kisbaba születik. Beszéljetek róla. Kérdezd meg miért nem szeretne, ha elmondja mi riasztja el biztos megtudjátok beszélni. :)
2013. jún. 19. 14:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Ha ő magától nem akarja, nem hinném hogy egészséges lenne rábeszélni.
2013. jún. 19. 14:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha erőlteted, annak nem lesz jó vége. Hány évesek vagytok?
2013. jún. 19. 14:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom ráeröltetni! Eszem ágában sincs. A párom 31 én 22. Arra hivatkozik, hogy ő még élni akar stb stb, nah meg persze az anyagiak. Az anyagiakkal probléma nem lenne.
2013. jún. 19. 14:48
 6/16 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Hát 31 évesen mondjuk már ideje lenne... De ha nem akar, akkor sem lehet mit csinálni. Mióta vagytok együtt? Én párom 25, nála még megértem, hogy 2-3 évig nem akar, addig én sem, de 31 évesen már ezt nem nagyon tudnám elfogadni... (Én is 22 vagyok.)
2013. jún. 19. 14:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Augusztusban lesz 5 éve. Tudom, hogy nagyon szeret, a mai napig is, a tenyerén hordoz, stb.. De erről hallani sem akar! :( egymás után veszi a drága motorokat, kifogása mégis az anyagiak. Meg az, hogy haverok buli... Mint egy tini :( és ez elszomorít
2013. jún. 19. 14:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele?Dönts, mi a fontosabb, és ne pazarold a fiatalkorod.....Később meg fogod bánni...:)Tapasztalat...
2013. jún. 19. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
egy ilyen embernek egyenlőre ne is akarj szülni. szerencsére van még pár éved. Ha 35 körül sem érik meg benne az apaság gondolata ne várj tovább mert akkor nem is fog.
2013. jún. 19. 16:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Ö a mindenem, de ugy érzem, hogy hamarosan lépek..nem ilyen emberrel akarom leélni az életem, aki 31 évesen bulizni akar a haverokkal. Idáig azt hittem, hogy korához képest viselkedik
2013. jún. 19. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!