Terhesség vagy mensi lesz?
Figyelt kérdés
PCOS-m van. Utoljára februárban volt mensim norcoluttal. Nem védekezünk a férjemmel. Merckformin XR-t szedek. Mondták, hogy lehet spontán peteérés. Tüneteim: mellfájdalom, feszítő hüvely, alhasi görcs, derékfájdalom, szédülés, hirtelen rossz kedv. Tudom, hogy majd úgyis kiderül, csak érdekelne a véleményetek és a tapasztalatok. Köszönöm szépen!!2013. jún. 18. 17:24
1/4 anonim válasza:
Amíg nem kezeled megfelelően a PCOS/IR-t a hármas kezeléssel és nem érsz el rendszeresebb ciklust, addig sok esély nincs. PErsze, véletlenek vannak, de ilyenkor a kockázatok is magasabbak. Nem kritikából írom, magam is átmentem ezen. Másfél év kezelés kellett. Szerintem csinálj egy tesztet, ha gyanakszol, de én még türelemre intenélek a baba ügyében, bármennyire is nehéz. Inzulin szinted milyen a kétórás terhelésen? Pajzsmirigy hormonokat néztek?
2/4 anonim válasza:
Bármyen betegséged lehet, annak ellenére is teherbe eshetsz:) szívből kívánom neked, hogy pici legyen:)
25+4hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ :) A pajzsmirigyemre már több, mint 1 éve szedem az l-thyroxint. Vérvételen most voltam és minden értékem rendben van. Próbálok türelmes lenni :) Köszönöm a biztatást! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz! :)
2013. jún. 18. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!