A méhszáj hol van amikor terhesség van, és hol amikor mensi? Melyik esetben érhető el?
az eredeti kérdésre én is szeretnék választ kapni. mert az én orvosom mindig arról "panaszkodik", h annyira hátul van a méhszáj, h alig tud megvizsgálni...
2.
amíg nem regeltem ide, álmomban se tudtam elképzelni, h vannak nők, akik szabad kézzel felnyúlnak maguknak és rendszeresen tapogatják a méhszájukat, de vannak. és meglepően sokan ahhoz képest, h engem még a gondolat is riaszt. csinálja ez egy szakértő nőgyógyász, steril körülmények között
6.
tehát akkor terhességben elvileg mindig hátul van a méhszáj?
9.
köszönöm, az az én szempontomból irreleváns, mert én soha nem nézném magamnak, csak arra voltam kíváncsi, h természetes dolog, h most várandósan ennyire hátul van a méhszájam, h az orovsnak meggyűlik a baja vele v problematikus. ez az orvos panaszából nem derült ki és amikor kérdeztem sem volt túl közlékeny...de akkor megnyugodtam, köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!