Mit jelent? Zárt méhszáj és nyakcsat kis puhább ut. Afv. -ben mozgatásra kissé érzékeny szab. körny. Dg: Cystitis Korai grav. Van menstruációm, jövöhétre várom a menstruáciomat, de már 2 hónapja van fehérfolyásom.
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 17:47
1/12 anonim válasza:
korai terhességed van amiből még bármi lehet. gratula!
2/12 tetris válasza:
Korai graviditás= koraterhesség
ut. = uterus, méh
szab.körny. = szabad környezet
Gratula!!!!!
3/12 anonim válasza:
a cystitis az húgyhólyaggyulladás .
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,várom a többi választ :) de már kb 2hónapja van folyásom. Akkor is terheség lehet ?
2013. márc. 27. 17:55
5/12 A kérdező kommentje:
ma csináltam egy tesztet ami negatívat jelzett. 3 napos teszt volt.
Tesztben meg lehet bízni ?
2013. márc. 28. 09:37
7/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is így derült ki hogy terhes vagyok!
A kérdésem az lenne hogy a papírodra rá írták hogy korai grav pozitív?
8/12 samanthajones06 válasza:
Annyit h korai grav.7mmes endometrium.
9/12 anonim válasza:
Terhes vagy! Gratulálok:)!! Szerintem még kevés a szervezetedben a hcg nekem is kellett 4 hét mire ki mutatta bár én nekem a clearblue terhességi teszt mutatott először halvány pozitívat más teszt nekem is nega volt egy héttel később viszont már teljesen látszódott a két csík!
10/12 anonim válasza:
nekem van már 2 kisfiunk, a múltkor késett 6 napot, elmentem nőgyógyászhoz hogy megnézzen mi újság, 10 mm endometrium és nem voltam terhes. másnap megjött :( Bár nem próbálkozunk, csak kíváncsi voltam miért nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!