Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet az, hogy a mensi...

Mitől lehet az, hogy a mensi előtt egy héttel már elkezdek vérezgetni?

Figyelt kérdés
Rózsaszínes folyásom van a mensi előtt már egy héttel. Van hogy egy hétig is eltart hogy pisiléskor véres a papír, de van amikor a 25. nap környékén meg is jön. Szedtem premenst három hónapig, valamelyest jobb volt tőle, de nagy változást nem hozott, úgyhogy abbahagytam... Több mint fél éve szeretnénk babát, de nem akar összejönni. 32 éves vagyok.
2013. jún. 18. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtál! Jó pozitív példát is olvasni.

Ma ismét megjött a vérzésem, 25. napra... De egyébként ez már rendszeres, hogy 25-26 napra jön meg és előtte napokig vérezgetek, most először barnáztam is. :( Eléggé elkeserítő egyébként, már kezdem nagyon unni... :(

Akkor jól értem, nálad úgy volt, hogy 1 hónapot szedtél gyógyszert, abbahagytad és a következő hónapban megfogant a fiad?

2013. jún. 21. 10:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia

A barnázgatást azt mondják a kevés progeszteron okozza.Múlt hónapban a 21napon volt domináns tüszőm 19mm-kaptam másnap repesztőszurit és rá másnap kellett együtt lenni,mellette szedtem a duphastont(progipótló)jah és amikor uh-val kimutatták aznap néztek progit és csaj 8,3 volt.11dpon elkezdtem én is barnázni meg ilyenek majd szépen megjött :((Most nem nézték csak a vérvételt ugyan úgy 21 napon és lám 38,80volt:) soha ilyen magas:)hátha most sikerült,de hozzáteszem PCO,IR,PAJZSMIRIGY problémáim vannak:(( tartom a diétát,tbiciklizek és szedem a merkformint,remélem sikerül.Szurkolok neked is.:)))

2013. jún. 22. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!