Az mitől lehet hogy ha eggyütt vagyok a párommal testileg akkor elkezdek vérezni? Nem nagyon csak pecsételődés. Babát szeretnénk PCOS vagyok szedek rá gyógyszert.
Nekem méhszájsebtől volt ilyen ún. kontakt vérzés, tehát az együttlétek után vérzett. Kúpot kaptam rá, ha arra sem gyógyult volna, akkor jegelték volna azt a területet (nem fájdalmas beavatkozás, azt mondták). De szerencsére elmúlt teljesen.
Nem fáj a méhszájseb egyébként.
Lehet teherbeesni, de a nem kezelt méhszájseb veszélyes. A vérzés lehet erősebb is, a bnőmből "ömlött" a vér...
A kezelés sem befolyásolja a teherbeesést.
A méhszájseb oka mindig gyulladás, önmagától is meggyógyulHAT de ritkán történik, mivel felülfertőződik a méhszájseb területén. Citológiát készítenek a területről, mert komolyabb dolgokat is jelenthet
a vérzésed amúgy egyszerü felsértésből is adódhat (párod kidörzsöl, mert nem voltál elég nedves...
Szia,ha méhszájseb, a baba előtt mindenképpen kezeltesd.
A Pcos-ra ezt az oldalt ajánlom:
Van fórum is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!