PCOS-ok! Mikor múlt el nálatok a hajhullás és a csúnya pattanások? Bővebben lent.
Sziasztok!
Most megyek majd hormon vizsgálatokra, én úgy gondolom, hogy pcos vagyok, vagyis azok alapján amiket olvastam. Hajhullás, akne az államon és vállaimon, mondjuk cisztám nincs, de mióta abbahagytam a gyógyszert 10kg-ot híztam.
Kétségbe vagyok esve, a hajhullás a frufrumnál már nagyon látszik és az arcom is nagyon csúnya lett.
Nőgyógyászatilag meg nem érnek rendesen a petéim, vékony a méhnyálkahártyám. (nézte az orvos ultrahangon)
Tudom, hogy ha visszamegyek a nődokihoz a vérvételek után mindent megfogok tudni, de segítenétek? A hajhullás meg a pattanások elmúlottak nálatok miután kaptatok gyógyszert? Vagy külön orvost kell majd keresnem ezekre a bajaimra? Ha elkezdenek kezelni hamar rendbe lehet jönni? Hamar sikerülhet a teherbe esés? Várok minden tapasztalatot, véleményt! Köszönöm.
Endokrinológus foglalkozik a hormonproblémákkal, oda fognak küldeni. Nálunk van külön nőgyógyász endokrin szakrendelés is.
A pattanások javultak, 11 hónapja szedem a merckformint. Hajhullásom nem volt, szerencsére. Szőrösödés nem múlt el, nem is javult.
Hízás azóta tartom a súlyom, bár fogyni kell!
Peteérésem 2 havonta, most clostis segítséggel próbálkozunk.
1 gyerekem van, ő úgy sikerült, hogy a nőgyógyász kitisztított laparoszkópival és clostival rásegített a peteérésre. 2. clostis hónapban terhes lettem.
Most a 2. gyereket szeretnénk, de most műtét nélkül próbálkozom, ezért mentem endokrinológushoz 11 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!