Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS-ok! Mikor múlt el nálatok...

PCOS-ok! Mikor múlt el nálatok a hajhullás és a csúnya pattanások? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most megyek majd hormon vizsgálatokra, én úgy gondolom, hogy pcos vagyok, vagyis azok alapján amiket olvastam. Hajhullás, akne az államon és vállaimon, mondjuk cisztám nincs, de mióta abbahagytam a gyógyszert 10kg-ot híztam.

Kétségbe vagyok esve, a hajhullás a frufrumnál már nagyon látszik és az arcom is nagyon csúnya lett.

Nőgyógyászatilag meg nem érnek rendesen a petéim, vékony a méhnyálkahártyám. (nézte az orvos ultrahangon)

Tudom, hogy ha visszamegyek a nődokihoz a vérvételek után mindent megfogok tudni, de segítenétek? A hajhullás meg a pattanások elmúlottak nálatok miután kaptatok gyógyszert? Vagy külön orvost kell majd keresnem ezekre a bajaimra? Ha elkezdenek kezelni hamar rendbe lehet jönni? Hamar sikerülhet a teherbe esés? Várok minden tapasztalatot, véleményt! Köszönöm.

2012. márc. 28. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Endokrinológus foglalkozik a hormonproblémákkal, oda fognak küldeni. Nálunk van külön nőgyógyász endokrin szakrendelés is.

A pattanások javultak, 11 hónapja szedem a merckformint. Hajhullásom nem volt, szerencsére. Szőrösödés nem múlt el, nem is javult.

Hízás azóta tartom a súlyom, bár fogyni kell!

Peteérésem 2 havonta, most clostis segítséggel próbálkozunk.

1 gyerekem van, ő úgy sikerült, hogy a nőgyógyász kitisztított laparoszkópival és clostival rásegített a peteérésre. 2. clostis hónapban terhes lettem.

Most a 2. gyereket szeretnénk, de most műtét nélkül próbálkozom, ezért mentem endokrinológushoz 11 hónapja.

2012. márc. 28. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a magas prolaktin mellett hullik a hajam és bízom benne, hogy hamar megáll.
2012. márc. 28. 16:31
 3/3 anonim válasza:
Met.et kaptam és rá pár honapra elmultak a pattanások...igaz már több mint féléve nem szedem de nekem nem jöttek vissza a pattanások..a hajam az hullik sajnos...multkorjába szedtem revalidot az nagyon sokat segitett.... Le is állt a hajhullásom de most megimt nagyon hullik:(
2012. márc. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!