Mennyivel másabb a PCOS vagy hormonzavaros vagy hasonló jellegű menstruáció?
Figyelt kérdés
Gondolom csak produkálnak tüneteket...más lesz a menszesz vagy valami ilyesmire gondolok!2012. márc. 22. 15:21
1/5 Manka68 válasza:
Nem igazán... Mivel a PCOS is egyfajta hormonzavar.
A PCOS tüneteiről bővebben pl itt olvashatsz :
2/5 anonim válasza:
Szabályos 29 napos ciklusokkal, peteéréssel és normál vérzéssel van PCO-m és inzulinrezisztanciám.
33 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Nekem úgy néz ki IR-em van és a mensim nem teljesen rendszeres és előtte barnázok is.
Kedves utolsó válaszoló! Téged kellett műteni vagy elég volt a gyógyszer? Tornáztál is rendszeresen? Mit? Köszike!
4/5 anonim válasza:
Nem, de a férjem nem is engedte volna a műtétet. Ő az orvosom is egyben, és mint ilyen, pontosan tudja, hogy ez nem megoldás rá. :/ Én szedtem a gyógyszert, fogynom nem igazán kellett, de persze a diétát tartottam, és mozogtam is, ha épp ráértem. :) De mivel volt peteérésem, ezért hála Istennek azonnal spontán sikerült a baba, nekem ez inkább belgyógyászati gondokat okozott. A ciszták eltűntek a metformin szedés után. :)
5/5 anonim válasza:
Ill. kiegészíteném: azért értelmetlen a műtét, mert csak egy tünetet kezel, tehát átmenetileg jobb lesz, de visszajönnek a ciszták egy idő után. Ezért hatásosabb a gyógyszeres kezelés, nekem mindent eltüntetett. Persze a te esetedet a te orvosod ismeri, ha szeded a metet, meg tartod a diétát, mozogsz, akkor várj pár hónapot, hátha eltűnnek a ciszták! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!