2. lombikomat kezdtem és most vagyok a ciklus 13. napján. Gonalt (225 NE), Menopurt (3) és Suprefact (0.25) -ot kell minden nap szuriban beadnom. Viszont 3 napja elkezdtem vérezgetni. Találkozott már ilyennel valaki?
Felhívtam a Kaáli-t, ahova járok, de azt mondták, hogy adjam tovább a szurikat és majd holnap megnéznek UH-on. Amíg találkozok a dokival, kíváncsi lennék, hogy valakinél volt már ilyen?
Bár nagy reményeket nem fűzök a folytatáshoz, mert tüszőt is csak egyet láttak, de az sem biztos, van egy endós cisztám is illetve most ez a vérzés...szerintem leállítják :(
Szerintem is!
És sajnálom ha most nem jön össze! :(
Szia! Köszönöm, hogy írtál és ez jó hír, hogy midig végig tudtad vinni a lombikot!
Tegnap voltam dokinál, addigra már nem véreztem és nem is látott semmi olyat, amitől a vérzés lehetett volna.
Viszont a jobb oldali petefészkemben (amit anno laparoszkóppal megállapították, hogy fejletlen)van 2 tüsző! Ki érti ezt? :) A bal oldaliban meg a ciszta, de az most nem is érdekel. Örülök ennek a kettőnek is :) Te most hol tartasz, hányadik lombikot? Volt ami sikerült? Bocsánat a sok kérdésért, de jó "sorstársakkal" beszélni, mert ez a rengeteg minden amin átmegyünk, igazán csak az érti meg, aki benne van.
Szép napot, még ha el is fúj a szél! :) De legalább süt a nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!