Van még remény egy babára, ha a a 16-17. napon volt az ovulációm, és a 14. DPO-n még negatív a teszt (X-epil)?
Február elején sajnos már volt egy missed ab-om, melyet műtéti úton kellett befejezni. Ezt követően elég rendszertelenül (18-31 nap között)jött meg a menstruációm, így nehéz mihez viszonyítani.
Most a hőm a 16. nap óta 37 C körül mozog, illetve ebben a hónapban ovutesztet is használtam. Nagyon szeretnénk, ha most végre sikerülne!
Gratulálok!!!
Jó egészséget, és boldog babavárást!!!
Örülök neki/nektek!
Ezek szerint működik az ovuteszt (persze,ha minden más rendben van). Ti mikor voltatok együtt? Aznap mikor poz. volt?
Köszönöm a képeket! Az én hétfői tesztem nagyon hasonlít a Te első tesztedhez, úgyhogy remélem, hamarosan én is jó hírrel szolgálhatok :)
első vagyok
Ez bizony pozitív a javából gratulálok!!!!De jóó!!!Vigyázz magadra!!!
Köszi :) Én is nagyon örülök!
Most remélem minden rendben lesz...kicsit azért kísért a múlt, de nem is akarok rá gondolni.
Együtt nézhetünk a családalapítás elébe :)
Minden rendben lesz meglátod, csak a jó dolgokra szabad gondolni!!!Boldog babavárást neked is, és akkor úgy tűnik hogy szinte egyszerre szülünk majd :) Igaz nekünk már a 2. baba, már van egy rosszcsont 2 éves fiam :)
első voltam
:) Egyszerre szülünk?! :) fura ezt így hallani még...de nagyon klassz!!!
Viszont akkor Te már tapasztaltabb vagy az kissrác után :)
Jól vagy amúgy? Tüneteid vannak? Mikor mész a dokihoz?
Nos hát igen, mert pár hét különbséggel eshettünk terherbe :) én most vagyok a 6. hétben, jövő kedden megyek a dokihoz, izgulok :)
Jól vagyok, semmi tünetem, csak nap végére nagyon elfáradok, és a hasam is befájdul ha sokat megyek, és a fiam mellett ez mindennapos :) Első babával ilyenkor már minden reggel émelyegtem és már hánytam is...remélem most elkerül :D
hogy vagy kedves kérdező azóta?
első voltam
Stefi vagyok,igy könnyebb lesz azonosítani :)
Szia Stefi!
Jól vagyok, köszi.
Kicsit már aggaszt is, hogy megint minimális tüneteim vannak.
Az első babával, szintén semmi tünetem nem volt, és ugye rossz lett a vége, emiatt kicsit rossz érzésem van, persze próbálom ezt leküzdeni, és arra gondolni, hogy minden rendben lesz.
Némi émelygésem van, plusz a gyomorégés, ami nálam nagyon jellegzetes, mert máskor soha nem érzek ilyet.
A fáradtság az nálam is nagyon komoly, hétvégén a színházban is majdnem elaludtam :)
Még egy dolog: tegnap csináltam még egy tesztet, a biztonság kedvéért :), de sajna nem erősebb a csík...
Szerinted ez jelenthet gondot? A férjem azt mondja, hagyjam a teszteket, minden oké és kész, de csak forog a fejemben, hogy nem-e bajt jelez...
Gondolom, hogy a kicsi fiad mellett Neked még nehezebb leküzdeni a fáradtságot... De legalább már ő ott van Neked :) Te hogy vagy? Neked sincs továbbra sem "komolyabb" tüneted?
Szia!
Szerintem minden rendben lesz, nekem sincs semmi tünetem, de ez nem feltétlenül rossz! Sőt első gyerekekkel még ilyen kora terhesen ennyi tünetem sem volt, olyan 8 hetes voltam majdnem mikor kezdődtek a terhesség szépségei.. :D
Nagyon izgulok azért én is hogy minden rendben legyen, holnap délelőtt megyek a dokihoz, alig bírom már kivárni!
Bizony a fáradtságot le kell győznöm mert a fiam mellett nem lehet unatkozni :) De szerencsére általában jó gyerek igy hagy pihenni ha szükséges.
Stefi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!