Mármegint meg jőtt. Feladom egyűtt vagyunk jo időbe fenekem allatt párna . Mitől nem sikerűl?
nem vagy csődtömeg!sajnos a jó dolgokat nem adják ingyen, és meg kell érte szenvedni, de annál csodálatosabb lesz, ha sikerül:)mióta próbálkoztok?azt olvastam valahol, hogy 6 hónap után javasolt elmenni kivizsgálásra Neked is meg a párodnak is.Ne gondolj magadra negatívan, mert nem te tehetsz róla!és tényleg ne görcsölj rá, mert az neked se tesz jót, se a párodnak!szeressétek egymást szabadon, kötöttségek nélkül, és lehet, hogy pont akkor amikor legkevésbé várnád, elkezdődik benned egy új élet!:)
szorítok Nektek!
Tudom hogy hosszú idő, nekünk 7 év után természetes úton sikerült, :))
Nem kell letenni róla, de ne görcsölj minden hónapban hogy megjön e vagy nem! Én aztán tényleg tudom.
hát ezt így nem tudom, de ha nincs olyan nagy gondja szerintem simán tudnak segíteni, azért ezen a téren (is) nagyon sokat fejlődött az orvostudomány!
egy ismerősöm 8(!) év után lett babás, rögtön ikrekkel, ma már 3 éves rosszcsontok:)
homeopátiás szereket nem próbáltatok ki még? lehet azok is segítenek(persze előtte kérdezd meg a dokidat)
szóvval tarts ki, szurkolok, hogy sikerüljön!
Szia! Mi már 6 éve probálkozunk, volt több vetélésem. Évente mondtak valami új vizsgálatot amit elvégeztek és eddig minden rendben volt. Idén derült ki, hogy az egyik génemmel van gond és a progeszteron szintem is alacsony.
Szerencsére ezekre van megoldás.
Eddig a férjedet nem is vizsgálták? Nem szabad magadat vádolnod, de a férjedet se vádold. A nyáron probálj kikapcsolodni, kipihenni az eddigi kudarcokat és meglátod sikerülni fog. Én sem adtam fel, pedig már elmúltam 35 éves is. Mindig a babák választanak ezt tudnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!