Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nap alatt ennyit erősödik a...

2 nap alatt ennyit erősödik a teszt?

Figyelt kérdés

Ez elsőt a 30. a másodikat a 32. ciklusnapon csináltam délutáni pisiből..mitől ennyire erős szerintetek...volt valakinél hasonló?mi lett?

[link]

2013. jún. 17. 11:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem utoljára márciusban nézték,akkor volt 2,9 a TSH..én ezt soknak tartottam,de a doki szerint ez az érték nekem ideális,mivel olyan 10 felett szokott lenni :/ A többi eredményem szintén jó volt és áldását adta a babára ...és most sikerült az első hónapban...ma beszéltem vele,jövőhét kedden megyek vérvételre és emel az adagomon is talán..kérdeztem,hogy az nem e lesz már késő,de megnyugtatott,hogy nem...szerinte sok vetélésre csak ráfogják,hogy a magas Tsh okozza,pedig nem,hiszen neki voltak betegei,akik 10felettivel estek teherbe és egészséges gyerekeket szültek :) Remélem nálam is minden oké lesz :)
2013. jún. 18. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Na mi újság?mekkora a pici? :) gratulálok :) 10hkm
2013. jún. 20. 20:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia..még nem jutottam be a dokihoz,péntekre kaptam időpontot a nődokimhoz,akkor leszek 6+0 hetes..szerinted lesz már szívhang?Neked mikor volt? Ja és én is gratulálok :)
2013. jún. 21. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem akkor már esz.Én nem hallottam még,mert nem mutatta meg a doki :( majd legközelebb
2013. jún. 21. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!