Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nap alatt ennyit erősödik a...

2 nap alatt ennyit erősödik a teszt?

Figyelt kérdés

Ez elsőt a 30. a másodikat a 32. ciklusnapon csináltam délutáni pisiből..mitől ennyire erős szerintetek...volt valakinél hasonló?mi lett?

[link]

2013. jún. 17. 11:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
duplázódott a hcg szinted 2 nap alatt
2013. jún. 17. 11:56
 2/14 anonim ***** válasza:
bizony 2 nap alatt már duplázódik a hcg :) gratulálok a babához!
2013. jún. 17. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális! Gratulálok!
2013. jún. 17. 11:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,csak olyan hihetetlen még,első hónapban sikerült úgy,hogy p.m alulműködéses vagyok :)
2013. jún. 17. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
teljes szívből gratulálok! :))
2013. jún. 17. 12:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor azonnal menj vérvételre, nézess minimum TSH-t, fT4-et, fT3-at és anti TPO-t! Csak a biztonság kedvéért. Pajzsmirigy probléma esetén nagyobb a kockázata a vetélésnek. Nem megijeszteni akarlak, mert ha hamar mész és hamar szűrik az esetleges gondot, akkor semmi probléma nem léphet fel és makk egészséges, gyönyörű babád lesz. Csak érdemes inkább félni, mint megijedni!

Szívből gratulálok! :)

2013. jún. 17. 13:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen-igen a héten megyek is vérvételre,mivel a doki májusban áldását adta a babaprojektre, de mondta,hogy amint kiderül nyomás vissza :)
2013. jún. 17. 13:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Kicsit írnál bővebben a pajzsmirigy alulműködésről? Mármint az értékeidre lennék kíváncsi, ha voltál már ilyen irányú vizsgálaton (biztos voltál :)).

Én négy hete veszítettem el a babámat, rá három héttel voltam vizsgálaton, ahol kimutatták, hogy a TSH 2,39, a T4 pedig 14,33. Ezek nagyon jó adatok.... egészen addig, amíg nem szeretnék babát. Érdekelne, hogy erre kell-e kezelést kapnom, vagy utalhat-e pajzsmirigy problémára.

Bocsi, nem offolni szeretnélek, csak ha már előjött ez a téma... :)

Amúgy nagyon örülök a babádnak, remélem, következő hónapban hasonlóan szépséges teszttel büszkélkedhetek én is :)

2013. jún. 17. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Szuper :) Gratula :) A pm miatt ne aggódj, ha az elejétől figyelemmel kísérik, nem lesz gáz, nekem 6 hetente kell mennem, és a legeleje óta nem is kellett emelni az adagon.

Utolsó válaszoló: az eredményeid az én dokim szerint (sőt, az előző gyerkőcnél még máshova jártam, szerinte is, mindketten jó endokrinológusok) teljesen jók teherbe eséshez, nem kell azt olyan nagyon levinni, mint ahogy mostanában elterjedt, terhesség alatt is 2 körül szokták tartani, nekem is végig ott van olyan 1,9 és 2,4 között, és azt mondják, hogy ez így pont tökéletes.

2013. jún. 17. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló! Köszönöm szépen a válaszodat!

Szerencsére hamar jött a baba, csak elment és keresem az okokat. A legkézenfekvőbbet a legnehezebb elfogadni: fejlődési rendellenesség :( Viszont tény, hogy kegyes volt hozzánk a sors. Remélem, hamar összejön a tesó! :)

Kérdező! Nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen Veletek! Írj majd magadról! :)

2013. jún. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!