Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mért nem erősödik a teszt ha...

Mért nem erősödik a teszt ha már majdem 6 hetes vagyok? Nem hat a duphason?

Figyelt kérdés
majdnem 2hete késik, voltam orvosnál szabályos intrauterin petezsák szikholyag, GSD 4mm.ekkor voltam 5hetes.kiirtak a duphasont meg cvitamint mert fajt a hasam és barnáztam. a hasfájás elmult,a barnazas atment sargasba de semmi egyébb. a teszteim halvanyak de egyértelmuen pozitivak voltak,a mai meg annyira halvany mint még soha.hétfön kell mennem kontrollra. de nemértem mért nincs egy igazi erös pozi tesztem.baj lehet?elore is koszi.
2013. ápr. 26. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
amig nem verzel,es nem gorcsolsz addig szerintem nincs baj
2013. ápr. 26. 09:56
 2/11 A kérdező kommentje:
azért félek mert akik a duphasont szedik csak akkor menstrualnak ha abbahagyjak.
2013. ápr. 26. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:

en is azt szedek mert ha minden igaz en is 4 hetes terhes vagyok

es felhivtam a dokit aki azt mondta hogy szedjem amig nem megyek nalla Uhra ami 2 het mulva lessz....a tegnap teszteltem halvany pozitivat

2013. ápr. 26. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
de kiprobalhatod az Ultrogestran huvelykapszulat,az erosebb
2013. ápr. 26. 10:01
 5/11 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csinaljak,ma nem is rendel mar,majd csak hétfon.megprobalok nem idegeskedni csak az még a fucsa hogy pontosan tudom mikor volt p.ém. nem lehet késöbbibol a papiron meg az van még h 3-4 hetes vagyok.
2013. ápr. 26. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem volt egy pár inszemem és lombikom, és szedtem duphastont és utrogestant is.

Ha meg akar jönni, meg fog, nekem talán egy alkalommal késleltette (a tesztem akkor sem volt pozitív), de mellette meg beteg is voltam és más gyógyszerrel együtt szedtem. Ettől ne félj

2013. ápr. 26. 10:11
 7/11 A kérdező kommentje:
tényleg azt olvastam h ettol nem jon meg, de akk jo ha te tapasztalatbol mondod. nem hazudok nem nyutat meg teljesen, de egy fokkal jobb
2013. ápr. 26. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is lett pár nappal később egy halványabb tesztem, mint az első, teljesen betojtam, hogy szívódik fel a terhesség. A dokim megnyugtatott, hogy ilyenkor még nagyon kevés a HCG, lehet, hogy a vizelet nem volt elég koncentrált, kár aggódni. Akkor ijedjek meg, ha görcsölök, és élénkpiros vérzésem lenne.

Az első terhességem alatt véreztem, akkor is és most is Utrogestan hüvelykapszulát kaptam. Állítólag, ha baj van, akkor a gyógyszer mellett is megjön.

Próbálj meg megnyugodni, ez a legfontosabb!!

2013. ápr. 26. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
A legjobb, amit most tehetsz, hogy nem gondolkodsz ezen tul sokat hetfoig, es megprobalsz pozitivabban hozzaallni. Ha pozitiv akkor pozitiv! tudom, hogy kozhelyes, de tenyleg igaz!
2013. ápr. 26. 11:38
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,megy a pacsi.megprobalok nem idegeskedni ,mett megint faj a hasam. megyek lepihenek az szokott segiteni.
2013. ápr. 26. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!