Mért nem erősödik a teszt ha már majdem 6 hetes vagyok? Nem hat a duphason?
en is azt szedek mert ha minden igaz en is 4 hetes terhes vagyok
es felhivtam a dokit aki azt mondta hogy szedjem amig nem megyek nalla Uhra ami 2 het mulva lessz....a tegnap teszteltem halvany pozitivat
nekem volt egy pár inszemem és lombikom, és szedtem duphastont és utrogestant is.
Ha meg akar jönni, meg fog, nekem talán egy alkalommal késleltette (a tesztem akkor sem volt pozitív), de mellette meg beteg is voltam és más gyógyszerrel együtt szedtem. Ettől ne félj
Nekem is lett pár nappal később egy halványabb tesztem, mint az első, teljesen betojtam, hogy szívódik fel a terhesség. A dokim megnyugtatott, hogy ilyenkor még nagyon kevés a HCG, lehet, hogy a vizelet nem volt elég koncentrált, kár aggódni. Akkor ijedjek meg, ha görcsölök, és élénkpiros vérzésem lenne.
Az első terhességem alatt véreztem, akkor is és most is Utrogestan hüvelykapszulát kaptam. Állítólag, ha baj van, akkor a gyógyszer mellett is megjön.
Próbálj meg megnyugodni, ez a legfontosabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!