Mért nem erősödik a teszt ha már majdem 6 hetes vagyok? Nem hat a duphason?
Figyelt kérdés
majdnem 2hete késik, voltam orvosnál szabályos intrauterin petezsák szikholyag, GSD 4mm.ekkor voltam 5hetes.kiirtak a duphasont meg cvitamint mert fajt a hasam és barnáztam. a hasfájás elmult,a barnazas atment sargasba de semmi egyébb. a teszteim halvanyak de egyértelmuen pozitivak voltak,a mai meg annyira halvany mint még soha.hétfön kell mennem kontrollra. de nemértem mért nincs egy igazi erös pozi tesztem.baj lehet?elore is koszi.2013. ápr. 26. 09:54
11/11 anonim válasza:
6-os vagyok
tényleg az a legfontosabb, hogy megnyugodj! Babát várok, és a 8. héten voltam másodjára uh-n, de paráztam, ezért előtte pár nappal csináltam két ugyanolyan tesztet (tüneteim sincsenek), és az egyik jóval halványabb lett, mint a másik. Nekem is azt mondta a doki, mint 8asnak, hogy ne aggódjak, nem volt olyan koncentrált a vizelet.
volt már vetélésem is, utro mellett simán véreztem, és görcsöltem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!