Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan essem teherbe?

Hogyan essem teherbe?

Figyelt kérdés
A parommal egy fel eve probalkozunk nap mint nap,es nem esek teherbe,voltunk orvosnal es aztmondta hogy semmi gond nincs.Halottam hogy utanna fejre kell alni hogy megtapadjanak a sejtek de nemsikerul.Pedig mindent rendesen csinalunk,bemegy rendesen es nemtudom.Mit lehet ebben az esetben tenni?
2013. jún. 16. 14:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vegyél ovulációs tesztet, vezess hőgörbét, ne legyél türelmetlen. Fél év az nem sok idő még. Sok sikert!
2013. jún. 16. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
szia fél év még tényleg nem sok idő tudom ez is sok számodra nekem is az volt de én már 2 évnél tartok!én is azt tudom ajánlani hogy ovu teszt és vezess hőgörbét, és 2-3 naponta együttlét!nem kell fejre állni :) elég ha együttlét után 10 percet nyugodtan pihensz, én igy is teherbe estem csak sajnos nekünk egyéb okok miatt el ment a baba!ha 1 év után sem jön össze a baba keresd fel az orvosod és akkor biztos neki kezd a vizsgálatoknak hamarabb ugy sem fognak!Sok sikert!!
2013. jún. 16. 14:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Ezek a fekve maradunk meg gyertya póz stb akkor számit ha olyan gond van a férfinél hogy lassú avgy kevés. ha nála nincs gond akkor teljesen mindegy hogy felkelsz-e rögötn utána vagy sem. Gondolom túl sok vizsgálat azért még nem volt igy fél év után. Ha még fél évig nem sikerül menjetek meddsőégibe, Ez rájuk tartozik nem nőgyógyászra. Esetleg addig próbáld ki az aviva tornát.
2013. jún. 16. 14:17
 4/17 anonim ***** válasza:

1. ne legyetek együtt nap mint nap-2 naponta!

2. nem kell fejre állni,ez badarság

3. szeressétek egymást és ne azért szeretkezzetek,hogy baba legyen

4. szedj E vitamint és folsavat

Én ezeket alkalmaztam és az tegnapelőtt teszteltem 2 pozit,első hónap volt és p.m alulműködéses is vagyok...

2013. jún. 16. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:

az nem árt, ha a popsid alá teszel egy párnát szex után, de ne állj fejre, jesszusom:D

fél év=6 hónap=HAT próbálkozás, szerinted ez sok?:) ugye-ugye..

szexeljetek, maikor jól esik, főleg a ciklusod közepén, és élvezzétek azt az időt, amíg kettesben vagytok, azt is kell :)

sok sikert!

2013. jún. 16. 14:58
 6/17 anonim ***** válasza:
a többiek leirták a legfontosabbakat, én még kipótolnám annyival, hogy tényleg ne minden nap legyetek együtt az nem tesz jót a spermák termelésének, és próbáljátok ki a hátulról-pózokat, és mindenképp érd el az orgazmust, az is sokat segithet. És ne stresszelj, az átlag a fél év 8 hónap próbálkozás mire baba lesz.
2013. jún. 16. 21:04
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönm a tanácsokat! Remélem összejön minél hamarabb.
2013. jún. 16. 22:58
 8/17 A kérdező kommentje:
de azért mi nem hatszor probalkoztunk hanem vagy hatvaszor...
2013. jún. 16. 22:59
 9/17 anonim ***** válasza:
mivel egy ciklusban vsak egyszer tudsz teherbe esni igy a ciklus jelenti a probálkozást.azaz hat ciklusban 6lehetöség.egy ciklusban csak egyszer van általában peteérés és akkor kel probálkozni. mi 22hónapja probálkozunk azaz 22 lehetöség maradt ki.ha a szexet számolom minimum 220 de csak mert friss házasok vagyunk. 2 honapja össze is jött pedig akkor csak 3szor voltunk együtt a ciklusban. de nem maradt meg. szoval legközelebb ha probalkozhatunk akkor is csak félidö táján leszünk együtt a már emlitett hátulrol pozban,jut eszembe én is raktam akkor párnát a popsi alá utána.:-) ha kevesebbszer vagytok együtt jobban fogjatok élvezni az együttlétet, és ezt még az orvosom is tanacsolta.aztmondta ne a babacsinalasrol szoljon csak szeressük egymást.
2013. jún. 17. 10:55
 10/17 anonim ***** válasza:

De a 6 hónap alatt 6 megtermékenyíthető pete volt (általában, mert előfordul peteérés nélküli hónap illetve spontán tüszőrepedés is), ezért a 6 próbálkozás. :D

Ja, és a pete csak kb 24 óráig megtermékenyíthető, ha jól emlékszem.

2013. jún. 17. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!