15 millió/ml férjem sperma koncentrációja. Mennyi esélyünk van így arra, hogy spontán teherbe essem?
Ahol a vizsgálatot elvégezték ott az inszeminációt javasolták.
Tudom, hogy az orvosok jobban értenek hozzá, csak kíváncsi vagyok arra, hogy akinél hasonló volt a szám ott sikerült-e spontán összehozni a babát vagy végül az inszeminációnál maradtak.
Az analízis eredménye:
- volumen: 4,2 ml
- koncentráció: 15 millió/ml
- motilitás: 30%
- norm. morf: 30%
- A=20% (ezt nem tudom, hogy mi az)
itt nézz szét biztos találsz pár hasznos választ
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sperma+milli..
Köszönöm a válaszokat!
Februárban volt először egy vizsgálata a páromnak, ahol 3 millió/ml volt a spermaszám. Akkor a lombikot javasolták, de szedte a FER14-et, E vitamint, valamit injekciókat kapott, a mostani vizsgálatnál megötszöröződött a spermaszám. Így is nagyon örülünk, habár tudom, hogy még ez is kevés.
Az orvos azt mondta, hogy spontán is lehetséges a teherbeesés, de ha nem szeretnénk újabb hónapokat várni, akkor ajánlja, hogy próbálkozzunk meg az inszeminációval.
De így kicsit megnyugodtam, hogy spontán is van esélyünk.
Legfeljebb adunk magunknak néhány hónapot és ha addig nem jönne össze a baba, akkor mindenképpen inszemre megyünk.
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!