Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 millió/ml férjem sperma...

15 millió/ml férjem sperma koncentrációja. Mennyi esélyünk van így arra, hogy spontán teherbe essem?

Figyelt kérdés

Ahol a vizsgálatot elvégezték ott az inszeminációt javasolták.

Tudom, hogy az orvosok jobban értenek hozzá, csak kíváncsi vagyok arra, hogy akinél hasonló volt a szám ott sikerült-e spontán összehozni a babát vagy végül az inszeminációnál maradtak.

Az analízis eredménye:

- volumen: 4,2 ml

- koncentráció: 15 millió/ml

- motilitás: 30%

- norm. morf: 30%

- A=20% (ezt nem tudom, hogy mi az)

2010. máj. 6. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljatok javítani rajta. Maca Vibe, és aloe vera, sokaknak használt, pár hónap alatt megsokszorozódott. Sok sikert!
2010. máj. 6. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Mi azt honnan tudjuk?!Te is írtad:az orvosok ehhez jobban értenek.
2010. máj. 6. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

itt nézz szét biztos találsz pár hasznos választ

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sperma+milli..

2010. máj. 6. 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Van esély, a férjemnek 2 millió volt annak a fele roncsolt, lombik nem sikerült, inszemmel nem is próbálkoztak az alacsony sperma szám miatt, végül természetes úton jött össze, szedesd vele a c vitamint, javítja a sperma állapotát és mennyiségét,és még ajánlom a tökmagot a cink miatt.. harminc nap altt termelődik teljesen új állomány.
2010. máj. 6. 14:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Februárban volt először egy vizsgálata a páromnak, ahol 3 millió/ml volt a spermaszám. Akkor a lombikot javasolták, de szedte a FER14-et, E vitamint, valamit injekciókat kapott, a mostani vizsgálatnál megötszöröződött a spermaszám. Így is nagyon örülünk, habár tudom, hogy még ez is kevés.

Az orvos azt mondta, hogy spontán is lehetséges a teherbeesés, de ha nem szeretnénk újabb hónapokat várni, akkor ajánlja, hogy próbálkozzunk meg az inszeminációval.

De így kicsit megnyugodtam, hogy spontán is van esélyünk.

Legfeljebb adunk magunknak néhány hónapot és ha addig nem jönne össze a baba, akkor mindenképpen inszemre megyünk.

Köszönöm a hasznos tanácsokat!

2010. máj. 6. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk is 2millió/ml volt!Azt mondták nem lesz baba természetes úton és láss csodát 30 hetes vagyok:)))Természetes úton!!!!!!!A 15 millió egy jó eredménynek számít!!!
2010. máj. 6. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
A meddőségi centrumokban 20 millió alatt már lombikot szoktak javasolni.
2010. máj. 6. 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:
2 millió/ml-rel mennyi idő alatt estetek tehrebe? Nálunk is annyi, szóval én örülnék ennek a 15-nek..
2010. máj. 6. 17:15
 9/13 anonim ***** válasza:
15.05-ös vagyok! 5 év!!!
2010. máj. 6. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom akinek a párjának kevés a sperma vagy bármi gond van vele: napi 2 szem Fer 14 és napi 1szem Ferulant kapszula. Max. 3 hónap ennyi a kúra, de megéri! Még mindig olcsóbb és egyszerűbb és kényelmesebb megoldás mint a lombik, beültetés stb. az lelkileg és anyagilag már megerőltetőbb szerintem...
2010. máj. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!