15 millió/ml férjem sperma koncentrációja. Mennyi esélyünk van így arra, hogy spontán teherbe essem?
Figyelt kérdés
Ahol a vizsgálatot elvégezték ott az inszeminációt javasolták.
Tudom, hogy az orvosok jobban értenek hozzá, csak kíváncsi vagyok arra, hogy akinél hasonló volt a szám ott sikerült-e spontán összehozni a babát vagy végül az inszeminációnál maradtak.
Az analízis eredménye:
- volumen: 4,2 ml
- koncentráció: 15 millió/ml
- motilitás: 30%
- norm. morf: 30%
- A=20% (ezt nem tudom, hogy mi az)
2010. máj. 6. 11:59
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is hatásos a FER14, én is csak ajánlani tudom.
2010. máj. 7. 12:40
12/13 anonim válasza:
Bocsi,hogy belekontárkodom de érdekelne mennyibe kerül a Fer14 és hol tudom beszerezni?Köszönöm.Sok sikert kedves kérdező és a többieknek is akik már régóta vágynak babára!
13/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm, remélem hamarosan sikerül nekünk is!
Interneten tudod megrendelni a www.fer14.hu oldalon, 12 500 forintba kerül szállítási költséggel együtt.
Hamar kiszállítják, nem kell rá napokat várni.
2010. máj. 7. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!