Fer14 segíthet 1 millió/ml sperma eredménynél?
Sajnos a FER14 sem tesz csodát:( Az egymillió nagyon nagyon kevés, gyakorlatilag 0, hiszen az alsó határ 40 millió.
Inkább forduljatok szakorvoshoz, bár csodák mindig vannak. én azért drukkolok!
ezt senki sem fogja tudni megmondani. Épp az előbb írtam egy másik kérdésre, hogy nálunk 2milliónál 2 hónapos kúra után már használt és spontán estem teherbe, sőt már a 2. baba jön így. :)
sok sikert! Kérjétek ki andrológus véleményét! Én esküszöm a FER14re és azt hiszem ez érthető is....
Ez az, nagyon-nagyon fel kellene...és sajnos reménytelennek tűnik... Drága a bogyó, főleg úgy, hogy fel kellene utaznunk érte Pestre. Lehet, hogy hétvégen megejtsük a kis túrát...
Arra is gondoltam, hogy külön venni pár vitamint, pl. cink, szelén, magnézium, ilyenek... Már nem is a természetes út a cél, hanem az inszem. Anyagilag könnyebb lenne...
3millió/ml volt a férjem spermaszáma februárban. Kapott Choragon injekció kúrát, szedte a FER14-et és E vitamint.
Májusban 15 millió/ml lett a szám.
De azóta sem jött össze a baba.
pfff igazad van, a lombikgyerek legalább ingyen van... még ez a hozzáállás.... :S
meg nem is értem minek felutazni pestre érte, amikor postán lehet csak megrendelni?:S meg is érdemled az inszemet ilyen hozzáállással...
Kedves utolsó előtti válaszoló! Gondolom neked is teherbeesési problémád van, azért vezeted le pont rajtam a feszültséget...nem baj...
Vajdaságban élünk, ez a kiba..ott ország évente 1000 lombikot támogat, amikor csak az injekciókat kellene fizetni. Gondolom ebbe az 1000-be nekünk esélyünk sincs bekerülni, hiszen csak Belgrádból ált.3000-en jelentkeznek... Az inszem Szegeden Kaaliban kevesebbe kerülne, mint itthon TB támogatással. Még a lombik is olcsóbb lenne. Anyagilag sem vagyunk eleresztve jelen pillanatban... Inszemet még birnank 3-4 havonta csinálni, kb.200-250 eurt összehoznánk valahogy, de egy lombik legalább 1,500 euró. Nálunk 2500 euró+még a gyógyszerek. Röviden ennyi. Mostmár tudod ezeket a tényeket. Tessék: ITÉLKEZHETSZ! Tudod van elég bajunk igy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!