Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fer14 segíthet 1 millió/ml...

Fer14 segíthet 1 millió/ml sperma eredménynél?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy sikerüljön az inszem, a tahó ostoba emberekkel meg nem kell foglalkozni. Utolsónak: nem is az a legnagyobb baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsonya kerítés:S

64%, remélem nagyon szégyenled magad. Még ha jogos lenne is a felháborodásod, akkor is használhatnád az agyad (már ha van - kétlem), visszafognád az ostoba rossz kívánságaidat. Lepődj meg: vissza fog rád ütni ez a hozzáállás. Szánalmas....

2010. nov. 2. 20:19
 12/18 A kérdező kommentje:
:) ez az egyik kedvenc mondásom és mennyire igaz.. :D Legalább nevettem egy jót. Köszönöm a biztató szavakat és a jókivánságokat, viszont kivanom mindenkinek!!!
2010. nov. 2. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdemben nem tudok a FER 14-ről írni Neked, de nálunk ugyanez a helyzet 1millió/ml a spermaszám. Ennyinél nem csinálnak inszemet itt Magyarországon sem, minket is rögtön lombikra küldtek. Még mi is andrológust keresünk, hogy lehet-e valamit tenni, hogy javítsunk rajta. A lombik viszont sokkal sikeresebb, mint az inszem, ezért ne búsulj! Bár értem, hogy nálatok iszonyú drága. Itt megvan kb. 200 ezer forintból.

2010. nov. 3. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Hú de felháborodtam ezen a tahó 64 %-os válaszolón.

Remélem megtapasztalja hogy milyen egy gyerekért küzdeni, hogy mekkora bunkók vannak.

Nálunk is alacsony volt a spermaszám vettünk fer 14- et de azzal sem sikrült, épp tegnap voltam orvosnál és elkezdjük az inszemet. És tényleg nem mindegy sem anyagilag, sem stimulálás szempontjából, hogy inszem vagy lombik.

2010. nov. 3. 18:43
 15/18 A kérdező kommentje:

Amig gyűjtögessük a pénzt, addig is próbálkozunk. Veszek ovutesztet és csak a negatív napra hajtunk. Ha már kevesen vannak, legalább ne kelljen nekik várakozni... :)

Azt nem tudom eldönteni, hogy mennyi nap szünetet hagyjunk. Nődoki azt mondta pé-ig semmi, aztán durr bele mindent. Viszont sok helyen azt olvasom, hogy 5 nap után kezdenek kipurcanni a spermiumok és 3-4 nap az ideális. Szerintetek melyik lenne a jobb? Erre nem tudok választ kapni sehol...

2010. nov. 4. 08:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekünk 1,6 M/mill lett ebből 10 % agresszív mozgású ami halad is előre.Ebből lombik lett.Mivel kevés a mozgó így szóba se került az inszem.A vitaminok nem igazán segítettek hosszú távon.Nekünk azt tanácsolták,hogy a beavatkozás előtt szedjen a férjem vitaminokat,hogy élénkebbek,mozgékonyabbak legyenek a kellő időbe.

Azért remélem sikerrel jártok.Kispárna a feneked alá és hajrá.

2010. nov. 24. 10:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kerdezo!

Kerdesed (es valaszokat) olvasva magamra talaltam... hihetetlenul hasonlo a helyzetunk. Kulonbseg az, hogy mi Erdelyben elunk :)

Szeretnem megtudni, hogy sikerult-e eddig javitani a "probleman" es ha igen hogyan?

Elore is koszonom a valaszod es nagyon sok sikert kivanok Nektek!

2011. máj. 10. 14:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Üdv erdélyi sorstársam! :)

Februárig nagyon sok vitamint szedettem vele (összeírtam mi van a Fer14-ben, Proxeed-ben és hasonlókban, majd külön-külön megvettem) és pont 76 nappal az első vizsgálat után nőtt is a számuk 1 milliót. Mentünk privát uromókushoz :) -így nevezte el párom... mindent kivizsgáltak nála, már csak a cipőméretet nem kérdezték, de semmit nem találtak nála. Minden jó kívül-belül. A júliusi eredmény szerint megint 1 millióval gyarapodott, szóval 5m/ml már, de ebből is 45% ami él és mozog.

Május elején kiakadtam mikor megint megjött, bejelentkeztem Kaáliba (Szeged), tegnap voltunk. Inszem lesz egy augusztusban, de nem sok esély van a sikerre, utána majd kicsit gyűjtögetünk a lombikra, ICSI lesz. Készüljetek fel, hogy csak az inszem 65.000 Ft, a lombik pedig gyógyszerekkel együtt 1.800 eur lesz, szóval megyünk bankot rabolni :))) Egyet alig tudunk kinyögni, de majd csak lesz valahogy...

Veletek mi újság?

2011. júl. 14. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!