Fer14 segíthet 1 millió/ml sperma eredménynél?
Drukkolok, hogy sikerüljön az inszem, a tahó ostoba emberekkel meg nem kell foglalkozni. Utolsónak: nem is az a legnagyobb baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsonya kerítés:S
64%, remélem nagyon szégyenled magad. Még ha jogos lenne is a felháborodásod, akkor is használhatnád az agyad (már ha van - kétlem), visszafognád az ostoba rossz kívánságaidat. Lepődj meg: vissza fog rád ütni ez a hozzáállás. Szánalmas....
Szia!
Érdemben nem tudok a FER 14-ről írni Neked, de nálunk ugyanez a helyzet 1millió/ml a spermaszám. Ennyinél nem csinálnak inszemet itt Magyarországon sem, minket is rögtön lombikra küldtek. Még mi is andrológust keresünk, hogy lehet-e valamit tenni, hogy javítsunk rajta. A lombik viszont sokkal sikeresebb, mint az inszem, ezért ne búsulj! Bár értem, hogy nálatok iszonyú drága. Itt megvan kb. 200 ezer forintból.
Hú de felháborodtam ezen a tahó 64 %-os válaszolón.
Remélem megtapasztalja hogy milyen egy gyerekért küzdeni, hogy mekkora bunkók vannak.
Nálunk is alacsony volt a spermaszám vettünk fer 14- et de azzal sem sikrült, épp tegnap voltam orvosnál és elkezdjük az inszemet. És tényleg nem mindegy sem anyagilag, sem stimulálás szempontjából, hogy inszem vagy lombik.
Amig gyűjtögessük a pénzt, addig is próbálkozunk. Veszek ovutesztet és csak a negatív napra hajtunk. Ha már kevesen vannak, legalább ne kelljen nekik várakozni... :)
Azt nem tudom eldönteni, hogy mennyi nap szünetet hagyjunk. Nődoki azt mondta pé-ig semmi, aztán durr bele mindent. Viszont sok helyen azt olvasom, hogy 5 nap után kezdenek kipurcanni a spermiumok és 3-4 nap az ideális. Szerintetek melyik lenne a jobb? Erre nem tudok választ kapni sehol...
Nekünk 1,6 M/mill lett ebből 10 % agresszív mozgású ami halad is előre.Ebből lombik lett.Mivel kevés a mozgó így szóba se került az inszem.A vitaminok nem igazán segítettek hosszú távon.Nekünk azt tanácsolták,hogy a beavatkozás előtt szedjen a férjem vitaminokat,hogy élénkebbek,mozgékonyabbak legyenek a kellő időbe.
Azért remélem sikerrel jártok.Kispárna a feneked alá és hajrá.
Szia Kedves Kerdezo!
Kerdesed (es valaszokat) olvasva magamra talaltam... hihetetlenul hasonlo a helyzetunk. Kulonbseg az, hogy mi Erdelyben elunk :)
Szeretnem megtudni, hogy sikerult-e eddig javitani a "probleman" es ha igen hogyan?
Elore is koszonom a valaszod es nagyon sok sikert kivanok Nektek!
Üdv erdélyi sorstársam! :)
Februárig nagyon sok vitamint szedettem vele (összeírtam mi van a Fer14-ben, Proxeed-ben és hasonlókban, majd külön-külön megvettem) és pont 76 nappal az első vizsgálat után nőtt is a számuk 1 milliót. Mentünk privát uromókushoz :) -így nevezte el párom... mindent kivizsgáltak nála, már csak a cipőméretet nem kérdezték, de semmit nem találtak nála. Minden jó kívül-belül. A júliusi eredmény szerint megint 1 millióval gyarapodott, szóval 5m/ml már, de ebből is 45% ami él és mozog.
Május elején kiakadtam mikor megint megjött, bejelentkeztem Kaáliba (Szeged), tegnap voltunk. Inszem lesz egy augusztusban, de nem sok esély van a sikerre, utána majd kicsit gyűjtögetünk a lombikra, ICSI lesz. Készüljetek fel, hogy csak az inszem 65.000 Ft, a lombik pedig gyógyszerekkel együtt 1.800 eur lesz, szóval megyünk bankot rabolni :))) Egyet alig tudunk kinyögni, de majd csak lesz valahogy...
Veletek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!