Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek azért, hogy második...

Mit tegyek azért, hogy második babával könnyen teherbe essem és ne is legyen gond a kihordásával?

Figyelt kérdés

Előzőleg sokat hánytam és sokat feküdtem, császáros voltam.

Kinek mi vált be többedik teherbeeséshez és a többedik terhesség során, hogy minden jól menjen?

2009. szept. 7. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden terhesség más. Lehet, hogy a következő babáddal egyáltalán nem leszel rosszul és nem kell majd feküdnöd. Fontos, hogy sok gyümölcsöt, zöldséget fogyassz és ne idegeskedj, akkor minden rendben lesz. Sok sikert!
2009. szept. 7. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Én most várom a másodikat. Az elsővel 2-3 hétig volt hányingerem, aztán az egész terhességet könnyen viseltem, dolgoztam végig, nem fájt semmim, a végén kicsit vizesedtem, ennyi. A mostanival a 16. hétig rosszul voltam, már néha a falat kapartam, olyan hányingerem volt, öklendeztem állandóan, kb 2 hónap volt, amikor tök jól éreztem magam. Most meg már nagy a pocak, semmi sem jó,fáj mindenem már így a végén. Viszont tényleg van, akiknél meg a 2. terhesség a könnyebb. Szerintem ezt nem lehet előre megjósolni.

36 hetes kismama

2009. szept. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!