Meddig véd az Anti-D? Úgyértem! Ha 9 hónapja kaptam (elhalt terhesség után), akkor a következő babát megvédi, ha monjuk most jönne?
Figyelt kérdés
#anti-D #meddig véd
2013. jún. 15. 17:11
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom ezt ismételni kell, de nem vagyok benne biztos, kíváncsian várom én is a véleményeket. A másik pedig, hogy ez szüléskor érdekes amikor a te és a pisi vér találkozhat. Terhesség korai szakaszában nem annyira fontos. Persze ha tudod, hogy neked volt már ilyen gondod, és úgy érzed (nem jött meg, pozitív teszt) akkor minél előbb keresd fel az orvosod.
2/3 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy első babáknál általában nem okoz gondot, inkább a többediknél. És hát ugye a RH- vércsoportú nőknek van rá szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!