A következő az én történetem :Lehetséges terhesség?
Menstruációm 2012.augusztus21.-én megjött normálisan -elmúlt 24.én pénteken.2012.október 4.-én kicsi pecsételővérzést tapasztaltam tartott 5 napig(nagyon minimális volt)Most itt vagyok ma 2012.11.27.-én és normális menstruációm nem jelentkezett sőt még pecsételővérzés sem volt mint októberben.Kértem időpontot jövőhétre kaptam .
Tüneteim: -hőhullám
-álmosság fáradság (ez még ma is tart)
-mellbimbó érzékenység(ami pár hete kezdődött)
-sűrű pisilési inger
-fejfájás(mostanában már nem ,de ezelőtt pár héttel nagyon sűrűn volt)
-túlzott nyáltermelés
-vér erek a mellen
-fehér folyás(most nincs sok ,de pár héttel ezelőtt bő volt)
-hőemelkedés(3 hétig egyfolytában volt)
-puffadás
-a köldökömnél nyilalni szokott a napokban
Viszont csináltam terhességi tesztet és - .Szerintetek ?! Nem értem már a testem ....nagyon várom az uh.-t kíváncsi vagyok hogy mi történik oda bent,de remélem hogy nincs semmi nagy gond ,és kisbabát várok csak a teszt nem mutatja ki .Elvileg az utolsó menszitől számolva most 14 hetes terhes lennék.anyukámnak a tesztek egyszer sem mutatták ki hogy terhes (3-an vagyunk tesók).Véleményeteket szeretném kérni.előre is köszönöm nektek
Hát így elsőre azt mondanám,hogy olyanról még nem nagyon hallottam,hogy valakinél 14 hetes terhességet ne mutasson ki a teszt!
Olyat igen,hogy a 8. héten is nega volt, utána többet nem csinált, majd dokihoz ment és ott derült ki.
De a hcg-nek ilyenkor már nagyon magasnak kell lenni, azt pedig muszáj a tesztnek mutatnia!
A pecsételés miatt lehet,hogy valami hormonális gond van!
Nekem van egy ismerősöm, aki már jól benne volt a terhességben (28h) és a terhessége végéig SEM mutatta ki a teszt!
Szerintem van remény! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!