Barátnöm terhes?!

Figyelt kérdés
Barátnömmel 31.-én szeretkeztunk, gumival, el se mentem, de lehet,(nem emlékszem) hogy elotte belé dugtam a péniszem, de akkor se mentem el.. Ma van 15.-e es kozli velem, hogy masfél hete hány, reggeli rosszullet, erzekeny a szagokra, és hízik.. menzesze nem kesett, jo idopontban jott teljesen, elmulni is rendesen mult el.. Mennyi ra az eesely, hogy terhes?

2013. jún. 15. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

De mi a fenéért nem akar tesztet csinálni?? Akkor ezek szerint Ő sem gondolja hogy terhes?!

De még mindig azon a véleményen vagyok,hogy átverhető vagy,vagy iszonyat fiatalok. Passz.Sok szerencsét.

6.

2013. jún. 15. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem akar tesztet csinálni????Fél attól,hogy terhes vagy nem akarja??? Ha terhes akkor terhes ha nem akkor bélfertőzése van ez a menő mostanában.
2013. jún. 15. 15:16
 13/15 A kérdező kommentje:
fel az eredmenytol. de fogunk csinalni! mindenkinek koszonom
2013. jún. 15. 15:19
 14/15 Disi ***** válasza:
15.-én már másfél hete hány? Számold ki akkor hány nap után produkál terhességi tüneteket? Ne annak olvassatok utána hogy van-e aki menstruált terhesen, hanem hogy mennyi idő alatt ágyazódik be.
2013. jún. 15. 15:25
 15/15 A kérdező kommentje:
előtte is volt aktusunk, talán 1-2 héttel..
2013. jún. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!