Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőm lehet terhes?

Barátnőm lehet terhes?

Figyelt kérdés

Szóval, megpróbálom minél rövidebben. (A helyesírási hibákért bocsánat.)

Barátnőmmel dec. 22.-én lefeküdtünk, de az volt az első is, és ő még szűz volt. Azon az este kétszer feküdtünk le, este és reggel, de csak reggel volt orgazmus, és előtte ki is húztam, és természetesen óvszert is használtunk. Addig minden rendben is volt míg jan. első hetében elkezdett pánikolni, hogy nem jött meg, de végül 6.-án megjött neki. Jan. 27.-én még egyszer lefeküdtünk, de ekkor egy nem éppen alkalmas helyen történt, csak nagyon meg kívántuk egymást. Ekkor egyikünk sem ment el, ugyanis idő sem volt rá, és természetesen itt is használunk óvszert. És most feb. 10.-éig kelett volna meg jönnie, de nem jött meg neki. Ma (feb. 10) vett egy tesztet ami pozitív lett. Ezek alapján igazat mondhat a teszt?

2013. febr. 10. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csináljon új tesztet! Tuti 2 csík volt? Az érdekes lenne, ha gumival csináltátok, ami elvileg nem szakadt ki, nem mentél el és ő terhes... Akkor vagy valami mégiscsak történt,amit nem mondasz...
2013. febr. 10. 01:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát mivel az első alkalom után megjött neki, azt nem részletezném. A második egy kocsmában volt egy vasárnapon, ahol akkor nem volt senki, és a pultos is távol volt, és akkor egy max 15 percig tudtunk adni az élvezetnek, mert valaki be jött és abba hagytuk, nehogy be jöjjenek oda, ahol mi voltunk. De használtunk óvszert, és nem volt orgazmus..
2013. febr. 10. 01:17
 3/5 A kérdező kommentje:
És most azt mondja, hogy kb. 5 hetes lehet, és a hasa is nőtt egy kicsit. De az első után megjött neki.. :s
2013. febr. 10. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, mindenképp meg kéne ismételni azt a tesztet! Gondolom ez volt az első terhességi tesztje( abból gondolva, hogy korábban még szűz volt, meg ugye meg is jött neki az első után),nem ő lenne az első ember, aki benézi a tesztet, meg olyanokat lát, ami nincsen. A tesztet is el lehet szúrni, plusz ismerek olyan lányt, aki egy hajtást nézett be 2. csíknak,de hallottam már olyat is, aki 30 perc múlva nézte meg az eredményt, ami már baromira nem hiteles és jó..stb. Szerintem mindenképp csináljon egy új tesztet és győzödjön meg róla, hogy jól csinálta-e. Nem nézem hülyének a barátnődet, nem azért írom, de eléggé hihetetlen lenne, vagyis inkább szinte lehetetlen, hogy terhes legyen, ha védekeztetek végig és nem szakadt ki a gumi.
2013. febr. 10. 01:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát énis lehetetlennek tartom, ezért is kérdeztem rá itt. Akkor fel vetem neki, hogy újra csinálja meg. Köszi a segítséget.
2013. febr. 10. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!