Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőm lehet terhes ezek...

Barátnőm lehet terhes ezek alapján?

Figyelt kérdés

Szóval, megpróbálom minél rövidebben. (A helyesírási hibákért bocsánat.)

Barátnőmmel dec. 22.-én lefeküdtünk, de az volt az első is, és ő még szűz volt. Azon az este kétszer feküdtünk le, este és reggel, de csak reggel volt orgazmus, és előtte ki is húztam, és természetesen óvszert is használtunk. Addig minden rendben is volt míg jan. első hetében elkezdett pánikolni, hogy nem jött meg, de végül 6.-án megjött neki. Jan. 27.-én még egyszer lefeküdtünk, de ekkor egy nem éppen alkalmas helyen történt, csak nagyon meg kívántuk egymást. Ekkor egyikünk sem ment el, ugyanis idő sem volt rá, és természetesen itt is használunk óvszert. És most feb. 10.-éig kelett volna meg jönnie, de nem jött meg neki. Ma (feb. 10) vett egy tesztet ami pozitív lett. Ezek alapján igazat mondhat a teszt?

2013. febr. 10. 01:26
1 2
 1/20 anonim válasza:
Jól értem hogy rajtad volt az óvszer és pozitív lett a teszt?
2013. febr. 10. 01:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen. Én sem értem :ss
2013. febr. 10. 01:32
 3/20 anonim válasza:
57%
biztos dugott mással is!
2013. febr. 10. 01:36
 4/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem a leg alkalmasabb szituáció poénkodni, köszi.
2013. febr. 10. 01:39
 5/20 anonim ***** válasza:

"de ekkor egy nem éppen alkalmas helyen történt, csak nagyon meg kívántuk egymást"

Ennek a momentumnak van mögöttes jelentése?

Esetleg NEM egyből került fel az óvszer és jártál benne anélkül is?

Egyébként nagyon nagyon ritka az álpozitív teszt.

Azaz, ha pozitív, akkor 99 %, hogy tényleg babát vár.

Két hét eltelt, így az sem meglepő, hogy máris kimutatja.

2013. febr. 10. 01:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem mentél el,óvszer is volt rajtad és terhes lett...vagy Ti vagytok a legszerencsétlenebb pár vagy valóban lefeküdt mással is....

Csináljatok meg még egy tesztet,mert ritkán előfordul,hogy rossz...

2013. febr. 10. 01:47
 7/20 A kérdező kommentje:
De egyből fek került az óvszer.
2013. febr. 10. 01:48
 8/20 A kérdező kommentje:
fel*
2013. febr. 10. 01:48
 9/20 A kérdező kommentje:
oké
2013. febr. 10. 01:49
 10/20 anonim válasza:
68%
szinte 100%, h ha gumiban raktad be, nem lesz terhes. Legalábbis tőled nem. Ha más nem húzott, akkor lehet h az.
2013. febr. 10. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!