Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam együtt a párommal, szerdán kellett volna megjönnie, de semmi. Sosem szokott késni, most meg jelei sincsenek (ilyenkor megjelennek a pattanásaim, görcsölök, stb.). Reggel csináltam tesztet, negatív lett. Előfordulhat, hogy ennyire a hónap végén sikerült teherbe esnem és azért nem mutatja még ki a teszt?
2013. jún. 14. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A teszt leghamarabb az aktus után két héttel mutatja ki a terhességet,esetleg a nagyon érzékeny tesztek 1-2 nappal hamarabb.
2013. jún. 14. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Az nem lehetseges, hogy korabban is egyutt voltatok es nem a hetfoi aktus alatt lettel terhes? Minden esetre vard meg a 2 hetet, ahogy az elottem valo is mondta (ha addig nem jon meg) es tesztelj ujra.

Sok szerencset!

2013. jún. 15. 04:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Előtte 3-án voltunk együtt, bár hivatalosan akkor volt peteérésem, ezt a teszt már talán kimutatta volna (leglábbis ezt hittem). Bár ha két hét kell, akkor lehet, hogy nem. A teszten az volt, hogy az elmarad menstruációtól kimutatja, de az ovuláció meg a menstruáció között nekem nincs két hét, mivel nem 28, csak 24 napos a ciklusom.

Szóval elképzelhető, hogy mégis babát várok, csak a teszt még nem mutatta ki?

2013. jún. 15. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is elkepzelheto! Legy turelmes! (Tudom konnyu mondani, de en tuti nem birnam ki es minden reggel tesztelnek, de te lehet jobb es erosebb vagy nalam). Sok szerencset!
2013. jún. 16. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm a biztatást, végül 5 nap késéssel megjött...
2013. jún. 22. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Írta a minap a kérdező. (én ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, mi lett a sztorik vége.)
2013. jún. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!