Lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam együtt a párommal, szerdán kellett volna megjönnie, de semmi. Sosem szokott késni, most meg jelei sincsenek (ilyenkor megjelennek a pattanásaim, görcsölök, stb.). Reggel csináltam tesztet, negatív lett. Előfordulhat, hogy ennyire a hónap végén sikerült teherbe esnem és azért nem mutatja még ki a teszt?2013. jún. 14. 20:47
1/6 anonim válasza:
A teszt leghamarabb az aktus után két héttel mutatja ki a terhességet,esetleg a nagyon érzékeny tesztek 1-2 nappal hamarabb.
2/6 anonim válasza:
Az nem lehetseges, hogy korabban is egyutt voltatok es nem a hetfoi aktus alatt lettel terhes? Minden esetre vard meg a 2 hetet, ahogy az elottem valo is mondta (ha addig nem jon meg) es tesztelj ujra.
Sok szerencset!
3/6 A kérdező kommentje:
Előtte 3-án voltunk együtt, bár hivatalosan akkor volt peteérésem, ezt a teszt már talán kimutatta volna (leglábbis ezt hittem). Bár ha két hét kell, akkor lehet, hogy nem. A teszten az volt, hogy az elmarad menstruációtól kimutatja, de az ovuláció meg a menstruáció között nekem nincs két hét, mivel nem 28, csak 24 napos a ciklusom.
Szóval elképzelhető, hogy mégis babát várok, csak a teszt még nem mutatta ki?
2013. jún. 15. 17:30
4/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon is elkepzelheto! Legy turelmes! (Tudom konnyu mondani, de en tuti nem birnam ki es minden reggel tesztelnek, de te lehet jobb es erosebb vagy nalam). Sok szerencset!
5/6 anonim válasza:
Köszönöm a biztatást, végül 5 nap késéssel megjött...
6/6 anonim válasza:
Írta a minap a kérdező. (én ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, mi lett a sztorik vége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!