Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Légyszi, aki tudja 2,4 TSH...

Légyszi, aki tudja 2,4 TSH nemjó érték? Ez az érték eleve megakadályozza a teherbeesést, vagy vetélést okozhat?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, kicsit magasnak találom ezt az értéket, vagy tévedek?
2013. jún. 14. 08:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy minden legyen rendben. Engem is rendszeresen néztek uh-val, egyszer volt 10 éve egy cisztám, ami magától kipukkant. És mégis kiderült a 3. napi hormonvételből, hogy PCO-s vagyok, csak ilyen tünetem nincs. A terheléses inzulinnál meg az IR-re is fény derült :(
2013. jún. 14. 11:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát akkor csak reménykedem, hogy a többi érték jó lesz..két hét múlva kiderül! Majd nézz rám, megírom az eredményt, jó?
2013. jún. 14. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:

....akkor keress egy endodokit. Nincs mese. Nálunk sincs. Legközelebb 20km TB-s, ahol öt perc alatt lezavarnak. 45km-utazok oda, 45km vissza ahol találtam egy magán dokit.

Ennyit megér hogy rendbe tegyenek. Ha nem csinálsz semmit, akkor magától nem fog 2alá menni a TSH-d.

Én 6 évet vártam a babára. Volt egy 21-ik héten fejlődési rendellenesség miatt született fiam, és 3 vetélésem. Ez után kerültem ehhez a dokihoz. Már nem érdekelt, a világból is kimentem volna, csakhogy rendbetegyen valaki. Ekkor derült ki hogy magas a TSH. Gyógyszerrel rendberakott.

Nekem akkor azt mondta a doki, hogy volt már 4,6 TSH-val is kismamája, de ez nagyon ritka, az esetek többségében vagy nem esik teherbe, vagy vetélés, vagy beteg gyerkőc. Hát az én esetembe mind a három bejött sajnos :(:(

Úgyhogy kérlek ne hagyd ennyiben a dolgot, és ne nőgyógyászt keress, hanem endokrinológust. Merre laksz? Én Bács-Kiskunban tudok egy nagyon jót ajánlani. :)

Minden jót!

2013. jún. 14. 11:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Komolyan? Na akkor mondok egy jót. Baján lakom. :)))

A legjobb, hogy a nőgyógyászaton a nővérek akiknek mondtam, hogy ez magas, csak néztek mint a moziban, hogy milyen hülye vagyok, ez nem magas, mert határértéken belül van...

2013. jún. 14. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Persze, visszanézek, majd írd meg mi volt. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, de ahogy fentebb is írták, tényleg vedd komolyan, kell egy jó endodoki, annyi utazást megér a dolog:)

11-es voltam

2013. jún. 14. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ezt a referencia értéket 100 éves korig szabták. Nyilván más a jó egy 60 éves, már klimaxos nőnek, meg más a jó egy gyereket akaró fiatal nőnél. Ehhez kell az endodoki.
2013. jún. 14. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen pont ez a referenciaérték a baj, hiszen mindenki bele számít. :(

Mondok egyet, nekem a barátnőm Kalocsáról jár Kecskemétre (oda ahova én) endokrinológushoz. Ha egyszer elmész (eredményekkel kell menni) kapsz gyógyszert és kb 3havi vagy 6havi gyógyszeradagot...

2013. jún. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!