Légyszi, aki tudja 2,4 TSH nemjó érték? Ez az érték eleve megakadályozza a teherbeesést, vagy vetélést okozhat?
....akkor keress egy endodokit. Nincs mese. Nálunk sincs. Legközelebb 20km TB-s, ahol öt perc alatt lezavarnak. 45km-utazok oda, 45km vissza ahol találtam egy magán dokit.
Ennyit megér hogy rendbe tegyenek. Ha nem csinálsz semmit, akkor magától nem fog 2alá menni a TSH-d.
Én 6 évet vártam a babára. Volt egy 21-ik héten fejlődési rendellenesség miatt született fiam, és 3 vetélésem. Ez után kerültem ehhez a dokihoz. Már nem érdekelt, a világból is kimentem volna, csakhogy rendbetegyen valaki. Ekkor derült ki hogy magas a TSH. Gyógyszerrel rendberakott.
Nekem akkor azt mondta a doki, hogy volt már 4,6 TSH-val is kismamája, de ez nagyon ritka, az esetek többségében vagy nem esik teherbe, vagy vetélés, vagy beteg gyerkőc. Hát az én esetembe mind a három bejött sajnos :(:(
Úgyhogy kérlek ne hagyd ennyiben a dolgot, és ne nőgyógyászt keress, hanem endokrinológust. Merre laksz? Én Bács-Kiskunban tudok egy nagyon jót ajánlani. :)
Minden jót!
Komolyan? Na akkor mondok egy jót. Baján lakom. :)))
A legjobb, hogy a nőgyógyászaton a nővérek akiknek mondtam, hogy ez magas, csak néztek mint a moziban, hogy milyen hülye vagyok, ez nem magas, mert határértéken belül van...
Persze, visszanézek, majd írd meg mi volt. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, de ahogy fentebb is írták, tényleg vedd komolyan, kell egy jó endodoki, annyi utazást megér a dolog:)
11-es voltam
Igen pont ez a referenciaérték a baj, hiszen mindenki bele számít. :(
Mondok egyet, nekem a barátnőm Kalocsáról jár Kecskemétre (oda ahova én) endokrinológushoz. Ha egyszer elmész (eredményekkel kell menni) kapsz gyógyszert és kb 3havi vagy 6havi gyógyszeradagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!