Légyszi, aki tudja 2,4 TSH nemjó érték? Ez az érték eleve megakadályozza a teherbeesést, vagy vetélést okozhat?
Szia.
Én 4,89-es tshval letem terhes.aztán a 4.héten màr irtak fel gyògyszert azòta is szedem.voltam genetikusnál is azr mondta ha szedem a gyògyszert nem lehet baj.terhessèg alatt 6hetente nézik az értékemet,utàna màr csak 3havonta fogjak.most utoljàra 1.95volt és azt mondtàk ez teljesen jò.
Sztem a 2,4 is jò max kicsit nehezebben esel teherbe,de azért kérdezz meg egy endokrinologust és akkor tutira megnyukszol:-)
30hkm
Ezt mi itt nem fogjuk tudni megmondani mi miatt nem esel teherbe 2 éve, teljes kivizsgálásra, hormon profilra lenne szükség, uh stb. Egy jó nőgyógyász.
2.4 es tsh egyébként nem magas! Nekem 6 éve alulműködik a pajzsmirigyem, 3szor lettem terhes teljesen spontán első alkalomra. Az igaz hogy az endokrinológusok szeretik ha terhesen ez az érték olyan 1.5 de semmi se történik ha 2.4.Nekem egyszer 3.95 volt mikor terhes lettem, a harmadik babám előtt pedig szedtem már a gyógyszeremet de vhogy rosszul volt beállítva és akkor is feljebb ment a th-m 4 körülire, de utána ugyanúgy terhes lettem simán.
Egyébként diagnosztizáltan alulműködik a pajzsmirigyed? Vagy most nézték először?
A párom oké, őt már vizsgálták!
A vérvétel eredményei két hét múlva lesznek kész, ez a Tsh van meg egyelőre. Terheléses cukort nem csináltak és itt nincs endokrinológus.
Ja, akkor a hormonpanelből nagyon sok minden ki fog derülni. A terheléses vércukor/inzulin meg alapvizsgálat, ha nem jön a gyerek.
Nem tudtok egy konzultációra átmenni egy másik városba, ahol van endo doki meg lehetőség terheléses vérvételre? Egy nap, az eredményeket meg meg lehet beszélni már telefonon is, ha nyitott a doki.
Reméljük a 3. és 21. napi hormoneredményeid jók lesznek. Ciklusod rendszeres, van peteérésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!