Ciklus 23. napján a progeszteronom 32 nmol/L. Szerintetek ez jó érték?
Figyelt kérdés
Barnázok a ciklus második felében. Inzulinom rendben, TSH 1,75, többi pajzsmirigy tartományon belül, LH-FSH arány szinte 1:1-hez, tesztoszteron oké. D vitamin picit alacsonyabb, 72,9, határérték: 75-től jó. A cukromnál a 120-as az éhgyomri alá esik, de akkor miért jó az inzulinom.
Szeretném tudni, hogy mi okozhatja a barnázást, de az értékeim alapján semmi sem indokolja.
2013. máj. 6. 17:02
1/2 anonim válasza:
Ovuláció után 7 nappal ( ami "normális esetben" a ciklus 21-24 napja között van ) 15 ng/ml felett jó.
Úgyhogy teljesen jó! :)
2/2 anonim válasza:
Az előbbit bemásoltam,viszont azzal az értékkel nézve is jó amit te leírtál.Nekem a ciklus 21.napján 18 nmol/l lett,amire azt mondta az orvos hogy jó.Persze szerintem lehetett volna magasabb is hisz nálam a referenciatartomány 5-86-ig volt behatárolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!