Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magától helyreálló tsh érték...

Magától helyreálló tsh érték jelenthet terhességet?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta pajzsmirigy alulműködésem van, 15 éves koromig szedtem rá Euthyroxot(most 28 vagyok), majd utána valahogy ez az egész orvoshoz járás abbamaradt. " éve egy vérvizsgálaton a tsh-m 4,36 volt, de jó f3, f4 mellett. Most, áprilisban újra vérvételen voltam, ahol 4,7 volt a tsh, f3,f4 megint jó. A háziorvos elküldött egy kontrollra,most meg az érték 2,81. F3, f4-et nem néztek. Habár a menstruációm megjött, s a fáradtságon kívül nem igazán van olyan tünetem, ami a terhességre utalna, de szerintetek előfordulhat, hogy emiatt rendeződött a tsh-m, vagy magától is ugrálhat?
2013. jún. 12. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
a terhességtől a tsh emelkedik nem csökken és ez még mindig magsabb mint kéne.
2013. jún. 12. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Tudom,sajnos, hogy ez még mindig magas, csak nem értem, most hogy lett tartományon belül...
2013. jún. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!